Kako se temperature počinju zagrijavati, tako se zagrijavaju i srca bikova. Prigrlite svoju emotivnu stranu i dopustite joj da izađe na vidjelo jer će cijelo ljeto za bika biti romantično i ispunjeno emocijama – pod uvjetom da to dopustite.

Vaša nebeska vladarica Venera na vas će početi utjecati već 22. lipnja. „Što zračiš to privlačiš“, rečenica je koja će se ovo ljeti obistiniti za bikove. Ako budete dovoljno glasni oko vaših želja i potreba, one će se lako ostvariti.

Ovogodišnji mladi mjesec je u raku od 28. lipnja, a za bikove bi mogao biti posebno koristan. Za sve bikove koji su umorni od monotonije života, ljeto 2022. će donijeti novi početak. Prvi put u dvije godine, ambiciozni Mars će debitirati u vašem znaku i donijeti vam veliku dozu energije koju ćete moći usmjeriti za izgradnju kvalitetnih ljubavnih odnosa.

Samci će ovo ljeto upoznati sebe i shvatiti što žele od druge osobe, a parovi bi mogli naići na slatke probleme jer će bikovi privlačiti previše pažnje drugih ljudi.

Nisu samo ljubavni odnosi oni na kojima će bikovi raditi ovo ljeto. Neki od vas će otići na putovanje s obitelji, a neki će se ponovno povezati s užim krugom ljudi, s kojima ste na kratko vrijeme zahladili odnose.

13. srpanj bit će presudan ljubavni trenutak za bikove. Onda će neki otvoriti oči i shvatiti da im se ljubav cijelo vrijeme skrivala u prijateljskom odnosu s bliskom osobom. Početkom kolovoza bikovi će se naći u nezavidnoj situaciji jer će morati donijeti važnu ljubavnu odluku. Blistat ćete cijelo ljeto, a to će primijetiti i brojni udvarači.

Bikovi bi se mogli naći u ljubavnoj nedoumici koja će trajati sve do 22. kolovoza, kad počne sezona djevica. Ukratko, bikovi će imati turbulentno ljubavno ljeto koje će donijeti mirnu jesen, punu pozitivnih emocija, sreće i uspjeha.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju