Na dan vjenčanja sva pažnja usmjerena je na mladence i ništa ih na njihov dan ne bi smjelo zasjeniti ili odvući pažnju s njih. No upravo se to dogodilo na vjenčanju jednog para iz Sydneyja kada je mladoženjin najbolji prijatelj iznenadio goste vrlo romantičnim, ali i potpuno neočekivanim potezom.

Svjedočiti drugoj prosidbi na nečijem vjenčanju zaista se rijetko viđa, ali baš to dogodilo se na svadbi Laivena Benea i njegove supruge Catrin iz Sydneyja. Naime, usred slavlja mladoženjin najbolji prijatelji zaprosio je svoju djevojku, a sve se dogodilo u dogovoru s mladencima.

U trenutku kada je mladenka Catrin trebala baciti buket, došla je do svoje prijateljice, predala joj ga i okrenula prema njezinu dečku koji je klečao. Neočekivana prosidba na vjenčanju izazvala je uzvike oduševljenja i pljesak uzvanika, no nakon što je snimka prosidbe objavljena na društvenim mrežama, mnogi su izrazili negodovanje zbog toga što je mladoženjin prijatelj učinio.

Biste li dopustili da se vaši prijatelji zaruče na vašem vjenčanju?

glasova:

Iako je mladoženja Laiven naglasio kako je on sam predložio prijatelju da zaprosi svoju djevojku na njegovoj svadbi, neki smatraju da je time uništio tuđe vjenčanje.

Slika nije dostupna Iznenađenje na vjenčanju o kakvom mladenka Barbara iz Petrinje nije ni sanjala

Cijeli život čekaš taj dan i želiš da bude savršen i onda netko drugi ukrade pažnju. Ja sam dobra prijateljica, ali nikada ne bih ovo dopustila, komentirala je jedna žena.

Da netko napravi to na mom vjenčanju, posvađala bih se, dodala je druga.

Slika nije dostupna Zimska svadba na Korčuli: "Vjenčanica" na koju se odluči rijetko koja mladenka u Hrvatskoj

Mladenci su kazali kako je taj trenutak njihovo vjenčanje učinio još posebnijim i čarobnijim te da su i više nego sretni što su dvije minute svojega dana mogli dati najboljim prijateljima. Ima i onih koji podržavaju njihovu odluku.

To je tako prekrasno i nesebično, poručila je jedna žena, dok je druga dodala da bi bez razmišljanja učinila isto za najbolju prijateljicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju