Kreacije Victorije Beckham posljednjih godina postale su omiljen modni odabir mnogih slavnih dama.

Galerija Victoria Beckham Dizajnerica u tajicama sa stremenom uoči proslave svog 45. rođendana Victoria u tajicama sa stremenom +2 Tajice s potpisom Victorije Beckham prodaju se po cijeni od nevjerojatnih 7600 kuna

Bivša pjevačica i članica grupe Spice Girls napravila je velik zaokret u karijeri kada je 2008. godine pokrenula svoj modni brend. Rijetki su tada vjerovali da nekadašnja članica grupe Spice Girls može postići značajan uspjeh u svijetu mode, ali sa svakom novom kolekcijom postajala je sve popularnija, a njezin dizajnerski rukopis prepoznatljiviji.

Danas sa sebe ne skida odjevne komade, cipele i dodatke s vlastitim potpisom te ih nosi u gotovo svim prigodama.

Iako se odavno nametnula kao jedna od vodećih trendseterica, neki od modnih trendova koje je željela popularizirati baš i nisu zaživjeli.

Victoria u tajicama sa stremenom Victoria u tajicama sa stremenom (Foto: Profimedia)

Među njima su i - tajice sa stremenom. Ovaj model tajica koji je vrhunac slave doživio u osamdesetima Victoria je prvi put lansirala u svojoj kolekciji za sezonu jesen/zima 2018. godine. Otada ih je često nosila, a posljednji put odjenula ih je za nedavnu proslavu svog 45. rođendana.

Biste li vi ovako nosili tajice sa stremenom?

glasova:

Ono što je jedne modne sladokusce zaintrigiralo, a druge odbilo jest način na koji dizajnerica nosi ovaj model tajica. Naime, u njezinu slučaju stremen na tajicama pozicioniran je izvan cipele, tj. na cipeli, a ne unutar nje i direktno na nozi kako to obično biva prilikom njihova nošenja.

Za manjinu je to dobrodošlo osvježenje i super ideja za malo drukčiji stajling, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, oni koji ovaj model tajica nikad ne bi tako nosili ipak su u većini.

Dizajnerica u tajicama sa stremenom uoči proslave svog 45. rođendana Dizajnerica u tajicama sa stremenom uoči proslave svog 45. rođendana (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju