Senzualna Venera počinje debitirati u znaku blizanaca 22. lipnja pa početkom ljeta počinje i velika ljubavna avantura za blizance.

Ako ste slobodni, iskoristite moć Venere kako biste stvorili uvjete za novi početak. Početkom ljeta upoznat ćete osobu koja će vas inspirirati. Mogli biste privući osobe iz profesionalnog života, što bi moglo utjecati na vašu efikasnost na poslu jer ćete više biti u oblacima, a manje skoncentrirani za obavljanje zadataka.

Mladi mjesec 28. lipnja bit će u znaku raka pa ćete osjetiti emociju koja će vas gurati prema naprijed. Postat ćete svjesni vlastitih kvaliteta, a onda će ih brzo primijetiti i drugi ljudi.

Blizanci koji su u braku ili vezi će početi cijeniti odnose u kojima se nalaze i partnera će staviti u prvi plan. Ako ste izgubili povjerenje u partnera, u srpnju biste ga zajedničkim snagama mogli vratiti.

Razmislite na koji način biste mogli podržati partnera jer će to biti presudno za odnos koji možda visi o koncu. Različiti interesi mogli bi dovesti do svađa, ali zapamtite da se svaki problem može riješiti razgovorom.

Kolovoz će vam donijeti mir i duhovnost, a na jesen ćete vidjeti plodove svog rada i u profesionalnom i u privatnom životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju