Maškare su posebno uzbuđenje za djecu, u vrtićima i školama organiziraju se maškarane zabave, a vrtićarci i školarci s veseljem se maskiraju i zabava može početi. Maškare su organizirane i u vrtiću koji pohađa Bloom Tatarinov, a dječak je sam izabrao kostim koji će nositi.

Galerija Bloom Tatarinov u kostimu iz crtića 'Psići u ophodnji' - 3 Bloom Tatarinov u kostimu iz crtića 'Psići u ophodnji' - 1 Bloom Tatarinov u kostimu iz crtića 'Psići u ophodnji' - 5 +1 Bloom Tatarinov u kostimu iz crtića 'Psići u ophodnji'

Bloom Tatarinov za malo više od mjesec navršit će tri godine, sad je već veliki dečkić, pa ne čudi da već i sam bira što će odjenuti. Tako je za maškare poželio biti psić Marshall iz crtića "Psići u ophodnji", a odjeven u kostim psa dalmatinera s crvenim prslukom i kapicom na glavi, Bloom je opet rastopio brojna srca.

Dječačić je sjeo u svoj mali crveni avion s propelerom i veselo pozirao za fotografije koje je njegova mama objavila na Instagramu.

I dok sam ga još do neki dan oblačila kako sam ja htjela, za današnju maškaranu zabavu u vrtiću sam si je birao kostim, napisala je Maja Šuput uz fotografije Blooma maskiranog u vatrogasca Marshalla iz popularnog crtića.

U komentarima su Majinom sinu poručili da je Marshall glavom i njuškom, a Bloomova slatkoća nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Koji si ti ljepotan, prekrasno malo stvorenje, jedan je od komentara.

Bloom Tatarinov u kostimu iz crtića 'Psići u ophodnji' - 5 Bloom Tatarinov u kostimu iz crtića 'Psići u ophodnji' (Foto: Instagram@majasuput)

Koja ljubavna pjesma s popisa je Vama najdraža?

glasova:

Bloom Tatarinov na Sejšelima: 10 najslađih fotografija s odmora iz snova Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 10 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 8 +7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 1

Zbog Bloomovih fotografija iz Miamija i sami poželimo otputovati na Floridu Bloom u Miamiju - 11 Bloom u Miamiju - 9 Bloom u Miamiju - 6 +8 Bloom u Miamiju - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju