Maleni Bloom Tatarinov prava je zvijezda društvenih mreža, a njegova mama Maja Šuput često objavljuje slatke detalje iz njegova odrastanja.

Već smo doznali da Bloom obožava putovanja, a na Majinu profilu na Instagramu možemo vidjeti da obitelj trenutačno uživa u Španjolskoj.

Osim što je prava mala modna ikona, Bloom nam je već nekoliko puta pokazao pjevački talent koji je naslijedio od mame.

To nam je potvrdio u najnovijoj objavi u kojoj je pjesmom čestitao rođendan svome tati Nenadu Tatarinovu. Uz objavu u kojoj veseli Bloom pjeva najpoznatiju rođendansku pjesmicu Maja je napisala i emotivni opis.

Znam da te niti jedna čestitka za rođendan neće razveseliti kao ova. Najbolji mužiću i najbolji tatice, ostani nam zauvijek baš ovakav kakav jesi. Sretan, zdrav, brižan, voljen do zauvijek. Najviše na svijetu vole te tvoji Bloom i ženica, napisala je Maja Šuput.

Bloomov osmijeh i glas slavuja najljepša su čestitka koju roditelj može dobiti. 

Obitelj Tatarinov Obitelj Tatarinov (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Kao pravi maneken: Bloom Tatarinov pozirao mami u kultnim čizmama Dječje marte Bloom Tatarinov u martama Bloom Tatarinov u martama +3 North West u martama Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6 Koji veseljak! Bloom je snimio selfie s mamom i tatom i još jednom rastopio slatkoćom Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov snimio je selfie s mamom i tatom Maja Šuput i Bloom Tatarinov +5 Maja Šuput i njezin preslatki sinčić Bloom u kombinacijama od trapera
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju