Jedna frizura uvijek ima svoje mjesto na listama najpopularnijih, a to je legendarni bob. No, moderna bob frizura imaju cijeli niz verzija koje se izmjenjuju na tronu popularnosti.

Svaka sezona dobije neku svoju verziju popularniju od drugih, a u 2021. godini to bi mogla biti moderna verzija boba princeze Diane.

Frizura je, kako joj i samo ime govori, inspirirana omiljenom princezom Dianom, čiji su predivan izgled na neki način oživjele glumice Emma Corrin u seriji "Kruna" i Kristin Stewart u filmu "Spenceru".

S obzirom na to da je želja za promjenama u 2021. jako velika, ovaj bob možda je korak na koji ćete se i sami odvažiti.

Charlize Theron Inspiracija za šišanje: 20 najboljih bob-frizura svih vremena po odabiru Voguea

Princeza Diana oduvijek je bila ikona stila, a bob je bio među njenim omiljenim frizurama. Verzija koju je nosila ponekad je bila tik iznad jagodičnih kostiju, a ponekad nešto duža na stražnjoj strani. Ono što ga je uvijek karakteriziralo i što žene biraju i u 2021. godini su tri ključne stvari - duboki razdjeljak sa strane, volumen i slojevito ošišana kosa.

Ljepota ove frizure leži u činjenici da, ako se kosa odreže na dobru dužinu, lijepo će rasti u slučaju da je odlučite puštati, a istovremeno bit će je lako održavati.

Stručnjaci za kosu kažu da se radi o istovremeno ženstvenoj i snažnoj frizuri koja je idealan izbor za proljeće. Slojevi su jako bitni jer otvaraju lice, posebno ako se suše fenom unatrag, što stručnjaci za kosu i preporučuju.

Slika nije dostupna Treba vam poticaj? Šest velikih promjena frizura u poznatom salonu kao izvor inspiracije

Prednost ovog boba je i mogućnost igre i nošenja na razne načine. Možete isprobati razne razdjeljke, zalizati kosu unatrag... Bitno je samo da je kosa dobro ošišana, ali sigurni smo da će spretne ruke vašeg frizera uspjeti realizirati ovu frizuru.

Da bi frizura bila još modernija ostavite je da se osuši na zraku i nosite ju razbarušenu. Kao Kaia Gerber na fotografiji u nastavku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju