S porukom "U svjetlu mogućnosti" otvoren je UNICEF-ov Muzej realnosti, koji je ove godine dio Festivala svjetla u Zagrebu. Posjetitelji će u "najvećoj senzornoj sobi u Hrvatskoj" moći osjetiti, dodirnuti i doživjeti svjetla koja djeci s teškoćama pomažu da se razvijaju i lakše uključe u sve aspekte života kao ravnopravni članovi društva.

Interaktivna iskustva koja mijenjaju živote djece s teškoćama među prvima su istražili UNICEF-ovi ambasadori Bojana Gregorić Vejzović, Slaven Bilić i Mirna Medaković Stepinac.

Muzej realnosti ima posebno mjesto u mom srcu jer sam upravo na otvorenju četvrtog izdanja 2018. godine dobila čast postati UNICEF-ovom ambasadoricom. Do tada sam već godinama sudjelovala u brojnim UNICEF-ovim aktivnostima, a kao UNICEF-ova donatorica, Čuvarica djetinjstva, redovito dobivam informacije o programima u koje se ulažu prikupljena sredstva.

Sve to dalo mi je jedan drugačiji pogled na svijet koji me okružuje. Svjesna sam koliko je važno da kao društvo i kao pojedinci svaki dan radimo na tome da svijet bude bolje mjesto za djecu, da djeca imaju jednake prilike. Vjerujem da Muzej realnosti, kao iskustvena platforma, u tome može pomoći, izjavila je Mirna Medaković Stepinac.

Često sam imala priliku razgovarati s djecom s teškoćama i njihovim roditeljima. Ono što mi uvijek kažu je da oni ne trebaju sažaljenje, nego podršku i jednake prilike. Prilike da dijete ide u vrtić, da ima pristup potrebnim terapijama i uslugama, obrazovanju. Zato pozivam sve da posjete UNICEF-ov Muzej realnosti jer će im to iskustvo otvoriti neke nove vidike, kazala je Bojana Gregorić Vejzović.

Za otvorenje Muzeja realnosti Bojana Gregorić Vejzović odabrala je decentnu ležernu kombinaciju koja može biti izvrsna inspiracija za slaganje vlastitih proljetnih izdanja. Bijele hlače užih nogavica i dužine do iznad gležnja glumica je spojila s bijelom majicom na plave vodoravne pruge, preko koje je nosila sako u lijepoj proljetnoj nijansi plave boje.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Wow izdanje u crop-topu za proslavu 50. rođendana

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Prelijepe čizme koje lako postanu zvijezda svake kombinacije

Modno izdanje koje osvaja svojim casual šik stilom Bojana je zaokružila sa šarenim tenisicama u kombinaciji plave, narančaste, bijele i žute boje. Glumica nosi visoki model tenisica zaobljenog prednjeg dijela, koje izgledaju vrlo slatko i udobno te kao savršen izbor za dodavanje boja koje u proljeće i ljeto rado nosimo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju