Bojana Gregorić Vejzović bila je jedna od gošća na dodjeli medijskih nagrada Večernjakova ruža koja se sinoć održala u Hrvatskom narodnom kazalištu. Za ovu posebnu priliku blistala je u elegantnom i tako nježnom izdanju.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 5 Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 4 Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 3 +1 Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 2

Poznata glumica plijeni pažnju gdje god se pojavi, a tako je bilo i ovoga puta. Njezin istančani stil eleganciju stavlja u prvi plan, a to je potvrdila i divnom, bijelom haljinom s potpisom modnog dvojca eNVy room.

Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 1 Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 1 (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Nježna vjenčanica Bojani stoji kao salivena, a dolazi u dva dijela. Gornji dio čini top bez rukava s otvorenim leđima, a donji dio dolazi u obliku maksi suknje s naborima koji ističu struk. Detalji uvijek čine razliku, a svoje najnovije modno izdanje, Bojana je zaokružila decentnim nakitom, od kojeg su se posebno istaknule srebrne, viseće naušnice.

Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 2 Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 2 (Foto: Instagram@Bojana Gregorić Vejzović)

Svoje modno izdanje glumica je podijelila i s pratiteljima na društvenim mrežama, a pohvale su se samo nizale.

Inače, ovu gospođu, koju ne vidim jutros u zrcalu, zrihtali su čarobnjaci, skromno je napisala Bojana iznad objave na Instagramu. Senzacija, vječna elegancija, božanstvena gracioznost, prava istinska ljepota, žena sa stilom, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 3 Bojana Gregorić Vejzović na dodjeli nagrada Večernjakova ruža - 3 (Foto: Instagram@Bojana Gregorić Vejzović)

Bojana Gregorić Vejzović udala se u vjenčanici hrvatske modne kuće Linea Exclusive - 1 Bojana Gregorić Vejzović: Vjenčanica stara 18 godina koju bi mnoge mladenke i danas odabrale

Diva nad divama: Bojana Gregorić Vejzović u maminoj haljini i 20 godina starom kaputu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu +0 Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju