Novu 2024. godinu započinjemo i s odabirom najljepše vjenčanice u 2023. prema glasovima naših čitateljica. Birali ste između vjenčanica šest domaćih i stranih poznatih žena, a najviše glasova u našoj anketi dobila je elegantna, "konzervativna" haljina ukrašena čipkom.

Galerija Najljepša vjenčanica u 2023. godini Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah +5 Princeza Iman Bint Abdullah udala se u vjenčanici modne kuće Dior

U 2023. godini sudbonosno da izrekle su Fani Stipković, Naomi Watts, princeza Iman Bint Abdullah, Anna Osceola, Sofia Richie i Ana Gruica Uglešić. Prema vašim glasovima, kojih je u trenutku pisanja ovog članka bilo 649, najljepšu vjenčanicu nosila je princeza Iman Bint Abdullah.

Kraljevsko vjenčanje u Jordanu Vjenčanje princeze Iman Bint Abdullah i Jameela Alexandera Thermiotisa (Foto: Profimedia)

Kći jordanskog kralja Abdulaha i kraljice Ranije sudbonosno da grčkom poduzetniku Jameelu Alexanderu Thermiotisu izrekla je odjevena u elegantnu bijelu haljinu s dugim šlepom i dijamantnom tijarom. Haljina s povišenim ovratnikom i detaljima od čipke na gornjem dijelu i rubovima rukava rad je modne kuće Dior.

Kraljevsko vjenčanje u Jordanu Princeza Iman Bint Abdullah udala se u vjenčanici modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Izrazito sofisticirana i elegantna haljina može se opisati i "konzervativnom", ali i tradicionalnom, a upravo je tradicija ono čemu mnoge mladenke teže pri biranju svoje vjenčanice iz snova.

Drugo mjesto u anketi dijele Naomi Watts i Sofia Richie, treća je glumica Anna Osceola, slijedi vjenčanica Ane Gruice Uglešić te vjenčana haljina Fani Stipković.

Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah s majkom, kraljicom Ranijom (Foto: Profimedia)

Izaberite najljepšu: Vjenčanice domaćih i stranih slavnih dama u 2023. godini 2023. godina nije prošla bez vjenčanja slavnih dama Fani je nosila kreaciju Vere Wang Fani Stipković u vjenčanici +9 Naomi Watts

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju