Glumica Bojana Gregorić Vejzović uvijek plijeni pažnju svojim besprijekornim izgledom i izvrsnim odjevnim izborima. Tako je za predstavljanje nove kolekcije cipela ECCO izabrala kombinaciju koja savršeno spaja ležernost, ženstvenost i nosivost. Posebno su se istaknule njezine cipele udobne poput šlapica.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović u cipelama udobnim poput šlapica - 4 Bojana Gregorić Vejzović u cipelama udobnim poput šlapica - 1 Bojana Gregorić Vejzović u cipelama udobnim poput šlapica - 8 +5 Nova kolekcija za proljeće i ljeto brenda obuće i modnih dodataka ECCO U novoj kolekciji za proljeće/ljeto uglednog skandinavskog brenda obuće ECCO mogu se pronaći i udobne mokasinke u kojima je lako provesti čitav dan.

Ovaj model izabrala je i glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je mokasinke u trendi pastelnoj nijansi boje breskve kombinirala uz uske bijele hlače tri četvrt dužine i bijeli top. Dašak proljeća dao je i baršunasti kaput, također u pastelnoj boji, i krasan dugački šal s leptirima.

Bojana Gregorić Vejzović izabrala je mokasinke u trendi pastelnoj nijansi boje breskve, lagane i udobne poput šlapica

Bojana Gregorić Vejzović bila je gošća na predstavljanju nove kolekcije obuće ECCO u zagrebačkom caffeu Velvet. ECCO za ovo proljeće donosi pregršt novih modela, za sve situacije. Bilo da se radi o formalnijim prilikama, šetnjama gradom ili odlasku na godišnji odmor, ECCO predlaže vrlo udobne modele modele za svačiji ukus i potrebe.

Nova kolekcija ECCO TRUE INDIGO namijenjena je svim zaljubljenicima u traper jer je inspirirana upravo tim materijalom. Inovativan način bojenja vrhunske kože omogućava stvaranje kolekcije u nekoliko nijansa plave boje. Kolekcija BYFOLD namijenjena je svima onima avanturističkog duha. Modeli za žene i muškarce izrađeni su od izuzetno mekane kože, s iznimno fleksibilnim potplatom.

Nova kolekcija sandala bit će idealan saveznik za ljetne zabave ili šetnje gradom, ne samo zbog vrhunske kože koja je korištena u kreiranju obuće već i zbog posebnih, izuzetno mekanih potplata koji će svaki korak učiniti laganim i ugodnim.
Bojana Gregorić Vejzović u cipelama udobnim poput šlapica - 1 Bojana Gregorić Vejzović u cipelama udobnim poput šlapica (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju