Svi koji su se vjenčali reći će vam da dan vjenčanja samo doleti iako vam se čini da imate još dovoljno vremena za planiranje. Zato se, ako planirate vjenčanje u 2020. godini, pripremite na vrijeme.

Galerija

Između ostalog, dobro je znati koje će se boje biti popularne u godini pred nama. Radi se o nijansama koje će biti trend kada su u pitanju haljine za vjenčanja, ali i u uređenju.

Ovaj tekst zato vam može dobro poslužiti ako ste buduća mladenka koja još nije sigurna koju boju koristiti u uređenju vjenčanja, ali i ako ste kuma, prijateljica, sestra, mama, rođakinja...buduće mladenke i niste sigurni koju boju odabrati za haljinu.

Naravno, sve ove boje dolaze u obzir i ako ste mladenka koja se ne vidi i bijeloj vjenčanici.

Vjenčanom scenom u 2020. godini dominirat će pet predivnih boja.

Prva nijansa je nježna limun žuta.

Njezina popularnost raste jer je istovremeno neutralna i smjela. Ovom bojom svakako ćete privući pozornost, ali i zadržati nježan izgled.

Mango haljina, snižena s 449,90 na 349,90 kn
Mango haljina, snižena s 449,90 na 349,90 kn (Foto: Mango)

Druga popularna nijansa je nijansa ružičastog kvarca.

Ružičasta boja jako je popularna kada su u pitanju vjenčanja, a ova nježna varijanta bit će zaslužna za mekši, topliji dojam i kombinaciji ili uređenju vjenčanja će osigurati sanjiv izgled.

Nordstrom haljina, snižena s 2031,89 na 1219,14kn
Nordstrom haljina, snižena s 2031,89 na 1219,14kn (Foto: nordstrom.com)

Treća popularna nijansa bit će dinja narančasta.

U 2020. godini istaknut će se narančasti tonovi koji će bez imalo problema podignuti svaku kombinaciju. Ova nježna nijansa istovremeno je osnažujuća i donosi živost gdje god da se pojavi, a ništa drugačije neće biti ni na vjenčanjima.

Asos sandale, 30 funti (265,12 kn)
Asos sandale, 30 funti (265,12 kn) (Foto: ASOS)

Četvrta nijansa s kojom nećete pogriješiti na vjenčanjima u godini pred nama je bordo. Iako se ova nijansa obično veže uz zimska vjenčanja, u 2020. bit će popularna tijekom cijele godine.

Naravno, iako je svaki savjet dobro pročitati, a nekad i poslušati, imajte na umu da ćete najsretniji biti s bojom koja se vama najviše sviđa, tako da i sve druge nijanse dolaze u obzir za vaš najsretniji dan jer bitno je da ste vi sretni.

Zara haljina, snižena s 229,90 na 149,90 kn
Zara haljina, snižena s 229,90 na 149,90 kn (Foto: Zara)

I na kraju, peta nijansa s kojom neće pogriješiti je "laguna".

Kako kažu stručnjaci, ova nijansa je zelenoj boji, što je mornarska plavoj. Predivnu nijansu na svojoj je modnoj reviji pokazala I modna kuća Oscar de la Renta, a ako ste gošća na vjenčanju nećete pogriješiti pojavite li se u haljini ili cipelama ove boje. Ako ste mladenka, detalji u uređenju u ovoj nijasni sigurno će biti pun pogodak.

Revija modne kuće Oscar de la Renta
Revija modne kuće Oscar de la Renta (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju