Bilo da želite promijeniti izgled u potpunosti i iz svijeta brineta prijeći u svijet platinastih plavuša ili jednostavno želite pomoću pramenova dati neku novu dimenziju svojoj prirodnoj nijansi, promjena boje kose jedan je od najjednostavnijih načina za resetiranje, odnosno promjenu izgleda.

Jedan od perioda kao stvorenih za jednu takvu promjenu je prelazak iz zime u proljeće. Ako razmišljate o promjeni s kojom biste rado ušetali u topliji dio godine, a istovremeno volite biti u tijeku s najnovijim trendovima, u nastavku smo izdvojili šest nijansi za kosu koje su, prema riječima stručnjaka, stvorene za isprobavanje u 2022. godini.

1. Maslac plava boja

Plavuše i u 2022. godini nastavljaju biti one koje se, kaže se, najbolje zabavljaju, a razlika je što će od hladnijih tonova popularniji biti nešto topliji, "maslačasti" tonovi.

Naravno, kod ovakve boje bitno je u kupaonici uvijek imati šampon i regenerator namijenjen njezi plave kose.

2. Svijetli babylight pramenovi

Babylight pramenovi su fino utkani pramenovi koji kosi daju suptilnu dimenziju, a savršeni su za toniranje kose u zlatne, prirodne nijanse.

Slika nije dostupna Frizura za 2022.: Konturiranje kose trend je koji će dominirati u novoj godini

Preporuka stručnjaka je da uz tamnije zlatne birate i pramenove boje karamele. Radi se o trendu koji je izvrstan za sve koji žele suptilnu promjenu, a poanta je u dodavanju sjaja i topline kosi.

3. Bronde

Boja za kosu koju smo u prethodnoj godini mogli vidjeti na zvijezdama kao što su Jennifer Lopez i Beyonce u 2022. bit će još popularnija. Radi se o spoju smeđe i plave boje koje se zatim međusobno nadopunjuju, a kosi daju dimenziju i prirodan izgled.

4. Kestenjasta nijansa smeđe

U 2022. godini ne možete pogriješiti s raznim varijacijama smeđih tonova, a posebno popularna bit će seksi i zavodljiva kestenjasta nijansa.

Slika nije dostupna Hm, koji odabrati? Tri verzije boba koje su se istaknule na početku 2022. godine

Dodatni plus boja za kosu poput ove je činjenica da zahtijevaju manje održavanja.

5. Ledena plavuša

Ovo je boja koja će se svidjeti ljubiteljicama hladnih tonova. Ono što morate znati je da ova nijansa plave boje zahtijeva češće održavanje, ali svaki posjet frizerskom salonu osigurat će vam moderan i upečatljiv izgled s kojim ćete sigurno skupljati komplimente.

6. Bogata čokoladna boja

Ako želite kosu koja ne izgleda umjetno, a istovremeno izgleda luksuzno, onda je bogata čokoladna nijansa stvorena za vas.

Slika nije dostupna Za dugokose dame: Četiri frizure koje će se pokazivati frizerima u 2022. godini

Ako već imate tamnu kosu, razmislite o tretmanima koji će joj dati dodatni sjaj i poboljšati vaš prirodni ton.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju