Eklektičnost i igranje s modom najbolje opisuju modni stil Borne Kotromanić koja ne bježi od toga da bude drugačija i da nosi ono u čemu se ona osjeća dobro. Tako je i za dolazak na zagrebačku špicu odabrala još jednu upečatljivu odjevnu kombinaciju pomalo retro stila.

Galerija Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 4 Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 3 Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 1 +2 Borna Kotromanić nosi bijele čizme s debljim đonom i blok petom

Prolazeći Cvjetnim trgom u Zagrebu sa svojim preslatkim psićem Borna Kotromanić privlačila je poglede i svojim modnim izdanjem. Nosila je hlače žute boje na lagani trapez te uz njih bijelu košulju ukrašenu mašnom iste boje kakve su i hlače.

Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 1 Borna Kotromanić sa svojim psićem na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Utoplila se u svijetlo smeđoj bundi s dodatkom bijele boje, a bijele su i čizme koje je odabrala. Hrvatska poduzetnica odlučila se za model s debljim potplatom i visokom blok petom, a iako je bijela prilično nezahvalna boja kada je o obući riječ, takve cipele možda nisu za nošenje svaki dan, ali za dolazak na špicu su top.

Svoj subotnji stajling Borna Kotromanić zaokružila je s crnom torbicom koju je nosila ispod ruke te smeđim sunčanim naočalama s predimenzioniranim okvirima.

Borna Kotromanić na zagrebačkoj špici - 6 Borna Kotromanić u žutim hlačama i bijelim čizmama s blok petom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Čizme Borne Kotromanić za kojima se okretala cijela špica Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 1 Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 4 Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 2 +2 Borna Kotromanić u Pucci čizmama - 3

Osebujno izdanje Borne Kotromanić koje nam se posebno sviđa i zbog lica gotovo bez šminke Borna Kotromanić uvijek iznenadi svojim modnim odabirima Loewe, Natikače Toy, 880 eura Borna Kotromanić u zlatnim Loewe natikačama +0 Borna Kotromanić pozirala je u izlogu nove trgovine u centru Zagreba

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju