Crvena, zlatna, zelena, srebrna, bijela… Sve su to boje koje automatski povezujemo s blagdanima i prigodnim uređenjem doma. Sasvim očekivano, one dominiraju ponudom ukrasa u trgovinama.

Galerija Ideje za blagdansko dekoriranje doma u plavoj boji - 6 Ideje za blagdansko dekoriranje doma u plavoj boji - 10 Ideje za blagdansko dekoriranje doma u plavoj boji - 11 +7 Neka božićno drvce zablista u plavoj boji

Kako bi izbjegli jednoličnost i monotoniju prilikom uređenja, mnogi ponekad požele promijeniti paletu boja ukrasa, ali nisu sigurni s kojom bi nijansom mogli eksperimentirati.

Ako ste i vi raspoloženi za promjene, zašto ove godine ne biste isprobali - plavu boju?

Ideje za blagdansko dekoriranje doma u plavoj boji - 7 Blagdanske dekoracije vole i plavu boju (Foto: Living4media)

Upravo je ta boja mnogima omiljena, ali ne znaju kako bi je uklopili u blagdansko uređenje. Ako je želite pomalo dozirati, napravite male sobne aranžmane od plavih svijeća i kuglica.

Ružičasti Božić Sanjam jedan ružičasti Božić: Ideje za netipično blagdansko uređenje doma

Sami možete napraviti i zidni aranžman od češera koje potom u potpunosti možete obojiti u plavo ili pak kombinirati nekoliko različitih boja.

Ideje za blagdansko dekoriranje doma u plavoj boji - 4 Blagdanski aranžman u plavoj boji izgleda vrlo svečano (Foto: Living4media)

Kada su u pitanju klasične božićne boje, plava se može dobro složiti sa svima od njih, a fantastično se spaja sa srebrnom bojom.

Ideje za blagdansko dekoriranje doma u plavoj boji - 2 Neka božićno drvce zablista u plavoj boji (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju