Svjetski dan glazbe (u originalu Fete de la Musique) slavi se 21. lipnja. Ideja o Svjetskom danu glazbe nastala je 1976. godine u Francuskoj, službeno se u toj zemlji slavi od 1982. godine, a danas se obilježava u više od 110 zemalja i 460 gradova diljem svijeta.

Galerija Brigitte Macron Brigitte Macron na proslavi Svjetskog dana glazbe Brigitte Macron preodjenula se u udobniju i ležerniju kombinaciju +0 Brigitte Macron

Glazba je jučer vladala i na ulicama Pariza, a brojni koncerti održavali su se i u dvorištu Elizejske palače, službene rezidencije francuskog predsjednika. Emmanuel i Brigitte Macron cijeli daN sudjelovali su u proslavi i uživali u nastupima raznih glazbenika.

Brigitte Macron na proslavi Svjetskog dana glazbe Brigitte Macron na proslavi Svjetskog dana glazbe (Foto: Afp)

Prilikom predsjednikovog pozdravnog govora prva dama bila je odjevena u klasičnu elegantnu kombinaciju u kakvima je često viđamo. Midi haljina i kaput u bijeloj boji kombinirala je sa salonkama, ali za večernje koncerte odlučila se za znatno ležernije izdanje.

Brigitte Macron Brigitte Macron: Traperice za koje žene nikad neće biti prestare (bez obzira na tuđa mišljenja)

Brigitte Macron Bolja od crne? Brigitte Macron u nepravedno zapostavljenom modelu haljine

Da nije bilo bijelog sakoa, njezinu drugu kombinaciju mogli bismo prozvati sportskom. Ispod sakoa nosila je običnu bijelu majicu i crni hoodie. Traperice u crnoj boji nisu neobičan odabir za Brigitte koja obožava nositi traperice, ali zato je iznenadila odabirom tenisica koje inače ne nosi u službenim prigodama.

Brigitte Macron preodjenula se u udobniju i ležerniju kombinaciju Brigitte Macron preodjenula se u udobniju i ležerniju kombinaciju (Foto: Profimedia)

Međutim, plesati je lakše u udobnoj obući nego u štiklama, a predsjednik i prva dama jednostavno nisu mogli odoljeti zaraznim ritmovima koji su ih do kasno u noć držali na nogama. 

Ova ležernija i manje ozbiljna kombinacija s dodatkom sportskih komada pomladila je prvu damu koju smo navikli viđati u strogim i elegantnim izdanjima.

Ankete

(8737) Brigitte Macron...

rezultati povratak glasova273
rezultati

Brigitte Macron Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju