Francuska prva dama Brigitte Macron i njen suprug Emmanuel Macron u Elizejskoj palači dočekali su svoje goste, libanonskog premijera Saada Haririja i njegovu suprugu Laru. Za tu prigodu Brigitte je nosila mini haljinu A kroja koji laska svakoj ženskoj figuri

Galerija Brigitte Macron u mini haljini koja laska svakoj figuri - 3 Brigitte Macron u mini haljini koja laska svakoj figuri - 7 Brigitte Macron u mini haljini koja laska svakoj figuri - 6 +2 Brigitte Macron u mini haljini koja laska svakoj figuri Brigitte Macron poznata je po svojoj modnoj ljubavi prema kraćim suknjama i haljinama, a taj omiljeni komad nosila je i u subotu prilikom dočeka libanonskog premijera u ostavci Saada Haririja i njegove supruge Laru u Elizejskoj palači u Parizu.

Najlonke boje kože žene često biraju kada žele da im noge u kraćim odjevnim komadima izgledaju što bolje, a tim malim 'trikom' poslužila se i Brigitte Macron

Prva dama Francuske odjenula je tamnoljubičastu mini haljinu A kroja koja lijepo ističe liniju tijela. Haljina ovakvog kroja laska gotovo svakoj ženskoj figuri, a tome pridonosi i tamna boja. Gornji dio haljine 64-godišnje Brigitte Macron je potpuno zatvoren dok donji dio otkriva noge na kojima je supruga francuskog predsjednika nosila najlonke boje kože i salonke s visokom potpeticom u sličnoj nijanse kakve je haljina.

Najlonke boje kože žene često biraju kada žele da im noge u kraćim odjevnim komadima izgledaju što bolje, a tim malim "trikom" poslužila se i francuska prva dama. Pogledajte i modnu lekciju Brigitte Macron ostalim prvim damama u ležernom izdanju, a zatim i gležnjače Brigitte Macron koje će pomladiti svaku kombinaciju.
Brigitte Macron u mini haljini koja laska svakoj figuri - 7 Brigitte Macron u mini haljini koja laska svakoj figuri (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju