Pariz je ove godine domaćin Olimpijskih i Paraolimpijskih igara. Olimpijske će se održati od 26. srpnja do 11. kolovoza, a Paraolimpijske igre od 28. kolovoza do 8. rujna.

Galerija Brigitte Macron i Tony Estanguet Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot +2 Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot

U sklopu priprema za ova važna sportska događanja organiziran je Olimpijski i Paraolimpijski tjedan tijekom kojeg se promovira važnost sportskih aktivnosti i sportskih vrijednosti među mladima.

Francuska prva dama Brigitte Macron tim je povodom posjetila Medicinsko edukacijski institut Leonce Malecot. Njezin domaćin bio je Tony Estanguet, bivši francuski kanuist, trostruki olimpijski šampion i šef organizacijskog odbora Olimpijskih i Paraolimpijskih igara.

Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot (Foto: Profimedia)

S obzirom na do da je njezin posjet uključivao i pokoju sportsku aktivnost, prva dama mudro je odabrala vrlo jednostavnu poslovnu odjevnu kombinaciju bez visokih potpetica kako bi bez problema i s maksimalnom dozom udobnosti mogla odraditi sve obveze.

Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot (Foto: Profimedia)

Klasično sivo odijelo pokazalo se kao pun pogodak. Neutralno odijelo spojila je s običnom bijelom košuljom koja je savršen odabir za većinu prigoda u kojima želite izgledati primjereno i lijepo.

Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot Brigitte Macron u institutu Leonce Malecot (Foto: Profimedia)

Salonke s visokom potpeticom bile bi tipičan odabir uz ovakve odjevne komade, ali Brigitte se ipak odlučila za gležnjače ravnih potplata. Odabrala je smeđi model s teksturom životinjske kože, ukrašen efektnim remenčićima i kopčama.

Pojedini komentatori na društvenim mrežama zaključili su kako su gležnjače krivi odabir jer uz ovakav tip odijela bolje pristaje elegantnija cipela, ali većina je ipak stala na stranu prve dame i pohvalila odabir udobnijeg modela za ovakvu prigodu.

Gležnjače Brigitte Macron Gležnjače Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

Pet kombinacija Brigitte Macron kao stvorenih za seriju "Emily u Parizu" Brigitte Macron u maloj crnoj haljini Brigitte Macron u večernjoj tamnoplavoj toaleti s potpisom Louisa Vuittona Brigitte Macron u statement kaputu Louisa Vuittona +1 Brigitte Macron u efektnom kostimu

Brigitte Macron kontra pravila: Neočekivan model haljine za svečane prigode Brigitte Macron sa švedskom kraljicom Silvijom na državničkoj večeri u Stockholmu Brigitte Macron sa švedskom kraljicom Silvijom na državničkoj večeri u Stockholmu Brigitte Macron u bijeloj haljini na državničkoj večeri u Parizu +4 Brigitte Macron u Bijeloj kući 2022. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju