Brooke Shields bila je jedna od slavnih uzvanica na 77. po redu dodjeli kazališnih nagrada Tony, koje su sinoć održane u New Yorku. Njezin izbor obuće za crveni tepih iznenadio je mnoge.

Galerija Brooke Shields u kroksicama na Tonyjima - 5 Brooke Shields u kroksicama na Tonyjima - 1 Brooke Shields u kroksicama na Tonyjima - 2 +2 Brooke Shields u kroksicama na Tonyjima - 4

Brooke Shields uvijek privlači poglede svojim modnim izborima, a tako je bilo i na sinoćnjoj dodjeli nagrada Tony.

Holivudska glumica samouvjereno je pozirala na crvenom tepihu u New Yorku u jarkožutoj haljini koja je na decentan način istaknula njezinu ženstvenu figuru.

Brooke Shields u kroksicama na Tonyjima - 1 Brooke Shields u kroksicama na Tonyjima - 1 (Foto: Profimedia)

Uz ovu satensku haljinu bez rukava i s dubokim izrezom sparila je netipični izbor obuće koji se rijetko kad viđa na crvenom tepihu.

Umjesto klasičnih štikla ili čak elegantnih sandala na visoku potpeticu Brooke Shields odabrala je žuti par kroksica.

Brooke Shields u kroksicama na Tonyjima - 2 Brooke Shields u kroksicama na Tonyjima - 2 (Foto: Profimedia)

Ove gumene sandale koje se prodaju po cijeni od 49,99 eura bile su jedini logični potez za glumicu, koja je ranije ovoga tjedna operirala dva prsta na stopalu.

Ne bih ovo mogla napraviti u štiklama, priznala je dok je pozirala pred novinarima na crvenom tepihu ispred Lincoln Centera u New Yorku.

Sandale Crocs , 49,99 eura Sandale Crocs , 49,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Brooke Shields živahno izdanje zaokružila je sa zlatnom pismo-torbicom i s nekoliko decentnih komada nakita.

Brooke Shields u baš efektnoj haljini čiji kroj lijepo naglašava siluetu Brooke Shields na balu Brooke Shields sa suprugom Chrisom i kćeri Grier Hammond Brooke Shields u haljini s točkastim uzorkom +1 Brooke Shields

Cate Blanchett i Brooke Shields pokazale su koliko odijelo može biti posebno Cate Blanchett u odijelu Alexandrea Vauthiera Brooke Shields u sjajnoj ružičastoj kombinaciji Odijelo Alexandrea Vauthiera Cate Blanchett već je nosila 2022. godine +2 Brooke Shields

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju