Tražite li paletu sjenila stvorenu za ljetni make-up, možda je proizvod američkog brenda ColourPop, sve popularniji i u Hrvatskoj, baš ono što vam treba.

Čak 12 primamljivih nijansi inspiriranih opojnom ljepotom zlatnog sata, kako se naziva vrijeme netom prije i nakon zalaska sunca, sadrži paleta sjenila nazvana "Yes, please!" ("Da, molim!") kalifornijskog brenda ColourPop sa sjedištem u Los Angelesu.

Tražite li paletu sjenila stvorenu za ljetni make-up, možda je proizvod američkog brenda ColourPop baš ono što vam treba

Paleta se nalazi među najprodavanijim proizvodima brenda čiji proizvodi nisu testirani na životinjama. Dosad je dobila 2066 ocjena od čega je čak 1756 petica i 240 četvorki.

Paleta sjenila \'Yes, please!\' sadrži 12 primamljivih nijansi
Paleta sjenila 'Yes, please!' sadrži 12 primamljivih nijansi (Foto: colourpop.com)

U vrijeme zlatnog sata sunce stvara predivne sjene, baš kao i ova paleta sjenila. Ženama se sviđa predivni osunčani efekt koji se stvara na očima te dugotrajnost ovih visokopigmentiranih sjenila koji na koži ostavljaju ugodan baršunasti i svilenkasti osjećaj.

Nijanse su neutralne, narančasto/koraljne, crvene, zlaćane i žuto/narančaste, mat ili metalik teksture. Cijena palete sjenila "Yes, please!" brenda ColourPop stvorene za dnevni i večernji ljetni make-up iznosi 16 američkih dolara (106 kuna).

Paleta \'Yes, please!\' brenda ColourPop sadrži mat i metalik nijanse
Paleta 'Yes, please!' brenda ColourPop sadrži mat i metalik nijanse (Foto: colourpop.com)