Cannes je i dalje savršeno mjesto za sve ljubitelje filma, ali i mode jer slavne dame iz dana u dan pokazuju sve zanimljivije i ljepše kreacije.

Galerija Cate Blanchett Haljina je straga u ružičastoj boji Cate Blanchett u Cannesu +2 Crni minimalizam sprijeda

Nepogrešiva modna ikona, Cate Blanchett, ponovno je u Cannesu besprijekorno zasjala, a ovoga se puta odlučila za predivnu haljinu koja je na prvi pogled jedno, a na drugi nešto sasvim drugo.

Naime, glumačka je diva za premijeru biografskog filma o Donaldu Trumpu, The Apprentice, odjenula satensku haljinu koja je s prednje strane crna i odaje dojam bezvremenske elegancije, a sve su skladno nadopunili biserni detalji na gornjem dijelu zbog kojih su joj od nakita bile dovoljne samo decentne naušnice.

Cate Blanchett u Jean Paul Gaultier haljini Cate Blanchett u Jean Paul Gaultier haljini (Foto: Profimedia)

No kada se glumica okrenula, vidjelo se da je stražnji dio haljine u nježno ružičastoj boji te priča jednu drugačiju, nježniju i krhkiju, ali jednako elegantnu priču. Unutarnji je dio haljine, pak, bio u zelenoj boji te je tako Cate Blanchett divnom haljinom iz radionice Jean Paul Gaultierea odala počast Palestini.

Haljina je straga u ružičastoj boji Haljina je straga u ružičastoj boji (Foto: Profimedia)

Cate je svoju plavu kosu nosila raspuštenu, a na nogama je imala crno-bijele salonke.

Cate Blanchett u Cannesu Cate Blanchett u Cannesu (Foto: Profimedia)

"Ovako se dolazi u Cannes": Cate Blanchett izgleda kao božica u zlatnoj haljini Cate Blachett u zlatnoj haljini Cate Blachett u zlatnoj haljini Cate Blachett u zlatnoj haljini +1 Cate Blachett u zlatnoj haljini

Cate Blanchett: Oskarovsko izdanje koje potvrđuje titulu kraljice crvenog tepiha Cate Blanchett sa suprugom Andrewom Uptonom na 95. dodjeli Oscara Cate Blanchett u kombinaciji s potpisom Louisa Vuittona Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara +2 Cate Blanchett na 95. dodjeli Oscara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju