Na Pariškom tjednu mode održana je revija francuske modne kuće Louis Vuitton. U prostoru dvorišta Cour Carrée smještenog unutar palače Louvre predstavljena je prêt-à-porter kolekcija za jesen/zimu 2024./2025. godine.

Galerija Cate Blanchett na Oscarima 2023. godine u kombinaciji s potpisom Louisa Vuittona Cate Blanchett na zabavi magazina Vanity Fair 2023. godine nakon Oscara Cate Blanchett na reviji modne kuće Louis Vuitton +2 Cate Blanchett na reviji modne kuće Louis Vuitton

Bila je ovo posebna revija za kreativnog direktora ženskih kolekcija u Vuittonu, Nicolasa Ghesquièrea. Naime, dizajner slavi desetu godišnjicu rada u ovoj slavnoj modnoj kući.

Ovo je važna večer. Deset godina kasnije, ova večer je nova zora, poručio je uzvanicima na reviji, među kojima se našla i Cate Blanchett.

Cate Blanchett na reviji modne kuće Louis Vuitton Cate Blanchett na reviji modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Filmska diva redovito surađuje s Ghesquièreom, on je zaslužan i za njezinu prošlogodišnju oskarovsku kombinaciju napravljenu po mjeri.

Cate je zablistala na dodjeli u dugačkoj svilenoj crnoj suknji i predivnoj voluminoznoj plavoj bluzi napravljenoj od reciklirane tkanine iz ateljea modne kuće Louis Vuitton.

Cate Blanchett na Oscarima 2023. godine u kombinaciji s potpisom Louisa Vuittona Cate Blanchett na Oscarima 2023. godine u kombinaciji s potpisom Louisa Vuittona (Foto: Profimedia)

Sada je bluzu iskoristila za kombinaciju u kojoj je došla na reviju. Predobro da se ne bi opet nosilo, napisala je na Instagramu njezina stilistica Elizabeth Stewart uz snimku svoje slavne klijentice.

Umjesto sa suknjom, bluza je spojena s odličnim kožnatim hlačama užeg kroja i crnim salonkama.

Cate Blanchett na reviji modne kuće Louis Vuitton Cate Blanchett na reviji modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

To samo ona može: Cate Blanchett u Cannesu u glamuroznoj "pidžami" Louis Vuitton, pre-fall 2023. Cate Blanchett u Cannesu Cate Blanchett u Cannesu +1 Cate Blanchett u Cannesu

Uvijek svoja, uvijek originalna: Još jedan dokaz da je Cate Blanchett jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode u izdanju s potpisom Stelle McCartney Cate Blanchett i Stella McCartney Cate Blanchett u platformama Elyse Stelle McCartney +3 Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju