Cate Blanchett uvijek privlači pozornost svojim modnim izborima – bez obzira na to pozira li u ekstravagantnoj večernjoj kreaciji na crvenom tepihu uoči dodjele prestižne nagrada Oscar ili bira jednostavne komade za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Galerija Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 4 Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 1 Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 2 +1 Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 3

Cate Blanchett neosporiva je ikona stila. Australska glumica uvijek izgleda elegantno, dotjerano i ženstveno. Ne libi se eksperimentirati s tkaninama, konstrukcijama i modnim stilovima kako bi istaknula svoju osobnost.

Privlačila je pozornost i na nedavno održanoj projekciji Sofijina izbora u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti, na kojoj su se slavile četiri dekade od izlaska tog poznatog filma redatelja Alana J. Pakule s Meryl Streep u glavnoj ulozi.

Cate Blanchett za tu je priliku odabrala zanimljivo odijelo od trapera u ispranoj sivoj boji – sastavljeno od dugog sakoa i hlača ravnih nogavica.

Cate Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea - 2 Cathe Blanchett u traper odijelu Lutza Huellea (Foto: Profimedia)

Pariški šik

Riječ je kreaciji njemačkog dizajnera Lutza Huellea, koji je odijelo osmislio za ovogodišnju predjesensku kolekciju brenda AZ Factory, a koja je nadahnuta neodoljivom lakoćom pariške mode.

Nigdje drugdje moda se ne shvaća tako ozbiljno. Ipak, kada god promatram stil odijevanja Parižanki, osjeća se bezbrižnost. Ništa nije forsirano... Volim razmatrati nepodudarnosti i energiju ove konvergencije koja je jedinstvena za Pariz, napisao je dizajner na svojem blogu opisujući svoje nadahnuće za svoju kolekciju.

Traper odijelo iz predjesenske kolekcije Lutza Huella za AZ Factory Traper odijelo iz predjesenske kolekcije Lutza Huella za AZ Factory (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Cate Blanchett pokazala je na svečanom događanju u Muzeju suvremene umjetnosti u New Yorku da savršeno utjelovljuje tu dualnost.

Ispod ispranog sakoa od trapera nazirala se predimenzionirana ogrlica ukrašena svjetlucavim kamenčićima. Izdanje je vizualno produljila tamnim parom gležnjača s visokim potpeticama te ga zaokružila srebrnom torbicom.

Uvijek svoja, uvijek originalna: Još jedan dokaz da je Cate Blanchett jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode u izdanju s potpisom Stelle McCartney Cate Blanchett i Stella McCartney Cate Blanchett u platformama Elyse Stelle McCartney +3 Cate Blanchett na Pariškom tjednu mode

Ona nikad ne promaši: Tako dobar kombinezon za još jedno profinjeno izdanje Cate Blanchett Cate Blanchett Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu - 6 Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu - 5 +2 Cate Blanchett u crnom kombinezonu na Tjednu mode u Milanu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju