Catherine Middleton bila je domaćica specijalnog blagdanskog programa Toghether At Christmas u Westminsterskoj opatiji u Londonu, kojem je glavni cilj bio proslaviti nevjerojatan rad pandemijskih heroja – od raznih volontera i učitelja do radnika u dobrotvornim organizacijama.

Program je bio ispunjen pjesmama božićnih pjevača, snimljen je te će biti prikazan na Badnjak na britanskoj televiziji ITV.

Sukladno prilici, vojvotkinja od Cambridgea odabrala je novu kaput-haljinu s potpisom omiljene joj dizajnerice Catherine Walker, čije kreacije obožava nositi u različitim situacijama. 

Crvena kaput-haljina A kroja s naglašenim ramenima konstruirana je kako bi vizualno smanjila struk i povećala bokove.

Slika nije dostupna Glamur joj sjajno pristaje: Izdanje Catherine Middleton od kojeg zastaje dah

Blagdanskom duhu pridonijela je crvena boja modela, ali i velika mašna smještena preko gornjeg dijela ove kaput-haljine. Sličan model, ali u crnoj boji Catherine Middleton nosila je na sprovodu princa Philipa u travnju ove godine.

Catherine Middleton kaput je sparila s baršunastom torbicom talijanskog brenda Miu Miu, koju ima u svojem ormaru već pet godina, dok je na nogama nosila crvene salonke Gianvita Rossija s potpeticom od 10,5 centimetara.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Dokaz da dobra bluza može preobraziti "dosadnu" kombinaciju

Izdanje je zaokružila naušnicama optočenima safirima i dijamantima kraljice Elizabeth, kraljice majke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju