Catherine Middleton i princ William dopratili su svoju djecu, princezu Charlotte i princa Georgea, u školu, a ponosna mama tom je prilikom pokazala novu, svjetliju boju kose.

Galerija Catherine Middleton ima novu boju kose - 8 Catherine Middleton ima novu boju kose - 4 Catherine Middleton ima novu boju kose - 3 +5 Catherine Middleton i princ William na prvi dan škole s princezom Charlotte i princem Georgeom  

Catherine Middleton više nije brinetavojvotkinja od Cambridgea posvijetlila je kosu u toplu mednu nijansu koja lijepoj 37-godišnjakinji izvrsno pristaje. Catherine je s novom frizurom osvježila i "pomladila" svoj imidž jer poznato je da svijetli tonovi u kosi "skidaju" godine. Vidljivo je i da je kosu malo skratila što također pomlađuje izgled.

Catherine Middleton i princ William dopratili su princezu Charlotte i princa Georgea u školu, a ponosna mama tom je prilikom pokazala novu, svjetliju boju kose

Osim nove frizure, pažnju je privukla i vojvotkinjina haljina. Za prvi dan škole Catherine Middleton odjenula je elegantnu haljinu sitnog cvjetnog uzorka s potpisom Michaela Korsa. Model midi dužine koji laska ženskoj figuri ima duge rukave i decentan V-izrez, a modernost joj daje i kopčanje na gumbe po čitavoj dužini. Na kreaciji se ističe i modni dodatak u obliku tanjeg crnog remena, koji je dodatno naglasio tanki struk vojvotkinje. Catherine je stajling upotpunila s omiljenim tamnoplavim salonkama od brušene kože i sitnim naušnicama.

Catherine Middleton ima novu boju kose - 9 Catherine Middleton i princ William na prvi dan škole s princezom Charlotte i princem Georgeom (Foto: Getty Images)

Catherine Middleton Usudila se! Catherine Middleton opet u "zabranjenim" hlačama kakve nije nosila 10 godina

Kombinacija Catherine Middleton za finale Wimbledona - 6 Catherine Middleton: Cipele od 367 kuna koje su skupu haljinu stavile u drugi plan

Dolazeći u školu Thomas's Battersea, vojvotkinja od Cambridgea za ruku je vodila četverogodišnju kćer, princezu Charlotte, koja je ove godine krenula u školu, dok je princ William za ruku držao šestogodišnjeg princa Georgea. Ispred škole kraljevsku obitelj pozdravila je ravnateljica Helen Haslem, nakon čega su Charlotte i George krenuli u novu školsku avanturu.

Pogledajte i Catherine Middleton u kroju haljine koji je naglasio dio tijela koji ne smije isticati nijedna vojvotkinja:

Poslušna Catherine: Odjevni komad bez kojeg vojvotkinja ne dolazi na kraljičinu zabavu Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači Catherine u kaput-haljini modne kuće Alexander McQueen +1 Catherine Middleton
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju