Britanska kraljica Elizabeta II. organizirala je veliku vrtnu zabavu u Buckinghamskoj palači. Uoči zabave najviše su je mučili promjenjivi vremenski uvjeti pa je u vrtove palače došla s kišobranom.

Galerija Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači Catherine u kaput-haljini modne kuće Alexander McQueen +1 Catherine Middleton

Kada pozoveš 8000 ljudi na čaj na svojem travnjaku, nadaš se da će sjati sunce, našalila se kraljica u razgovoru s prisutnima.

Među 8000 uzvanika bili su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea. Sasvim očekivano, vojvotkinja se na zabavi pojavila u kombinaciji koja u potpunosti odgovara dress codeu za tu prigodu.

Catherine u kaput-haljini modne kuće Alexander McQueen Catherine u kaput-haljini modne kuće Alexander McQueen (Foto: Getty Images)

Elegantnu i decentnu kaput-haljinu modne kuće Alexander McQueen u nježnoj ružičastoj nijansi s plisiranim detaljima kombinirala je sa šeširom Juliette Botterill. Najosnovnije sitnice smjestila je u mini torbicu brenda Loeffler Randall, a na nogama je imala svoje omiljene salonke, nude model Gianvita Rossija od brušene kože.

Catherine Middleton i Meghan Markle Catherine vs. Meghan: Koja se snaha bolje odjenula za primanje u čast svekra?

Melania Trump Melania vs. Catherine: Tko je odabrao bolji model popularne proljetne haljine?

Poznavateljima kraljevskog dress codea nije promakla činjenica da Catherine nosi i odjevni komad o kojem se puno raspravlja kada je u pitanju kraljevska moda. Naravno, u pitanju su najlonke boje kože koje su obvezne u takvim prigodama, ali za najistaknutije žene u kraljevskoj obitelji i u svim ostalim javnim pojavljivanjima.

Za razliku od Meghan Markle, koja gotovo uvijek krši pravilo o nošenju najlonki, poslušna Catherine nigdje se ne pojavljuje bez njih kada nosi elegantne kombinacije. Međutim, čak je i Meghan posegnula za njima prošle godine u svibnju kada je prisustvovala vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači povodom 70. rođendana princa Charlesa.

Izgleda da su kraljičine zabave prigoda u kojoj mjesta za kršenje kraljevskog dress codea jednostavno – nema.

Iako inače izbjegava najlonke, Meghan ih je nosila na kraljičinoj zabavi povodom rođendana princa Charlesa Iako inače izbjegava najlonke, Meghan ih je nosila na kraljičinoj zabavi povodom rođendana princa Charlesa (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

George, Charlotte i Louis: Razigrani trio na mjestu koje krije posebnu posvetu baki Diani George, Charlotte i Louis posjetili su vrt koji je Catherine dizajnirala za izložbu cvijeća Catherine s malenim Louisom Preslatki Louis +1 George, William, Catherine i Louis

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju