Catherine Middleton posjetila je školu Reach Academy Feltham, a za tu prigodu vojvotkinja je izabrala klasični plavi kaput, haljinu koju je nosila i tijekom druge trudnoće te svoje najdraže štikle, ovoga puta prilagođene trudnicama

Galerija Catherine Middleton posjetila je školu Reach Academy Feltham - 6 Catherine Middleton posjetila je školu Reach Academy Feltham - 1 Catherine Middleton posjetila je školu Reach Academy Feltham - 7 +6 Catherine Middleton u štiklama Jimmy Choo Vojvotkinja Catherine Middleton nije skidala osmijeh s lica tijekom druženja s učenicama škole Reach Academy Feltham koju je posjetila u srijedu. Rad te škole podupire organizacija Place2Be koje je Catherine pokroviteljica, a organizacija pomaže djeci, obiteljima i školama tijekom čitavog školovanja djece kako bi im omogućila što bolji početak u životu.

Pažnju su privukle i salonke Jimmy Choo od plave brušene kože, najdraži model Catherine Middleton kakav od početka 2016. stalno nosi

Za ovu prigodu britanska vojvotkinja izabrala je elegantnu odjevnu kombinaciju, plavi kaput Hobbs London ispod kojeg je nosila cvjetnu haljinu brenda Séraphine maternity koji je Catherine često nosila i tijekom prve dvije trudnoće, a istu haljinu nosila je i prije tri godine dok je bila trudna sa Charlotte.

Pažnju su privukle i njene salonke Jimmy Choo od plave brušene kože, najdraži model lijepe vojvotkinje kakav od početka 2016. stalno nosi. Catherinin omiljeni par su salonke dizajnera Ruperta Sandersona u kojima smo je stvarno često viđali, a koje imaju visoku tanku potpeticu. Model Jimmy Choo ima malo deblju potpeticu čime je više prilagođen trudnicama kako bi im u štiklama bilo lakše hodati.
Catherine Middleton posjetila je školu Reach Academy Feltham - 1 Catherine Middleton u štiklama Jimmy Choo (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju