Catherine Middleton u travnju će roditi svoje treće dijete. Iako spol još uvijek nije poznat, nagađa se da bi odjevne kombinacije lijepe vojvotkinje mogle upućivati hoće li princ George i princeza Charlotte dobiti brata ili seku

Galerija


Catherine Middleton
posjetila je Kraljevski koledž opstetričara i ginekologa u Londonu, čija je postala i službena promicateljica. Za posjet ovoj važnoj instituciji trudna vojvotkinja odabrala je plavu haljinu do iznad koljena, kao i kaput iste boje s potpisom omiljene joj dizajnerice Jenny Packham.

Kombinaciju je dovršila tamnoplavim cipelama Jimmyja Chooa modela Billie s potpeticom od 8,5 centimetara koje preferira nositi u trećoj trudnoći. U rukama je nosila pismo-torbicu Stuarta Weitzmana, a oko vrata ogrlicu iz draguljarnice G. Collins & Sons.
Jimmy Choo
Jimmy Choo cipele modela Billies prodaju se po cijeni od oko 3900 kuna Foto: jimmychoo.com

Iako se od početka trudnoće nagađa kako Catherine Middleton nosi djevojčicu, u posljednje vrijeme vojvotkinja daje prednost odjeći plavih nijansi i motiva, zbog čega su neki uvjereni kako će princ George i princeza Charlotte u travnju dobiti brata.

Više fotografija trudničkog stila Catherine Middleton pogledajte u našoj fotogaleriji.
Catherine Middleton - 1
Catherine Middleton u plavoj kombinaciji (Foto: Getty Images)