Ideja o češerima kao božičnim dekoracijama oduvijek nam se sviđala, odlično se uklapaju u svaki interijer, a i upćenito drvo unosi toplinu u dom i povezuje nas s prirodom.

Galerija Ukrasi s češerima mogu biti dio doma i nakon blagdana Take Tha Break ukrasi s češerima - 9 Take Tha Break ukrasi s češerima - 4 +7 Take Tha Break ukrasi s češerima - 2

Ove godine odlučile smo se za "uradi sam" projekt,
kaže Anita Jurić koja stoji iza brenda Take Tha Break i nastavlja:

U početku smo nekoliko češera koje smo skupile prilikom izleta na Marjan ukrasile s mašnicama i okitile naš bor. Kako se to svidjelo velikom broju ljudi odlučile smo češere ubaciti u božićnu ponudu, objasnila nam je.

U ponudi trenutno imaju češere ukrašene kariranim mašnicama koje dolaze u crvenoj i crnoj boji, a komplet od tri dekoracije košta 59 kuna.

No, daleko od toga da su češeri tu samo kako bi bili ukras na boru. I sama Anita kaže da ima zaista mnoštvo ideja i načina na koje se može jednostavno i jeftino urediti dom sa češerima.

Nedavno smo dekorirale i jedan prostor za doček gostiju na svadbi i češeri su nam bili nit vodilja. Koristili smo ih za dekoracije na stolu uz satensku mašnu, na vratima i prozorima kao viseće elemente, priča i dodaje kako nekoliko češćera i božićnih kuglica u staklenoj vazi također izgleda genijalno.

Činjenica da češere skupljaju na Marjanu njihovoj priči daje dodatnu draž.

Kako su češeri apsolutni hit više ne idemo samo na izlet na Marjan nego ciljano po njih. Što je super, spojili smo ugodno s korisnim. U ponudi ih ima različitih veličina, baš onakvih kakve uspijemo skupiti na Marjanu, objašnjava Anita.

Kaže i da su u blagdansko vrijeme najtraženije karirane dekoracije za uređenje doma pa isto vrijedi i za češćere – najveća pomama je za onima s kariranim mašnicama.

Ideja s češerima je bezbroj i vrlo lako se mogu izraditi, kaže Anita, a za one koji nemaju vremena izrađuju ih oni. Dio ponude i ideja pogledajte u našoj galeriji.

Pogledajte i 15 ideja kako kuglicama ukrasiti svaki kutak u domu.

Popularan je karirani uzorak Popularan je karirani uzorak Foto: Take Tha Break

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju