Charlize Theron za ulogu u filmu "Tully" redatelja Jasona Reitmana i scenaristice Diablo Cody udebljala se 22 kilograma. U njemu tumači majku troje djece koja je nedavno rodila i koja se nosi s brojnim izazovima majčinstva.

Galerija Charlize Theron - 4 Charlize Theron - 5 Charlize Theron +2 Charlize Theron - 1
Željela sam osjećati ono što osjeća moj lik i mislim da sam se udebljala kako bih se približila njezinu načinu razmišljanja,
priznala je južnoafrička glumica za Entertainment Tonight.

No iako tvrdi da se zabavljala prvih nekoliko tjedana jedući kaloričnu hranu koju je inače izbjegavala, nakon nekog vremena to joj više nije bilo zabavno. Štoviše, prehrana sastavljena od procesirane hrane i velike količine šećera dovela ju je do depresije.

Nakon tri tjedna konzumacija hrane postala je posao. Sjećam se da sam morala namještati alarm i buditi se usred noći da održim težinu. Doslovce bih ustala u dva ujutro i pokraj kreveta bih imala spremnu šalicu hladnih makarona sa sirom koje sam morala pojesti. Charlize Theron - 5 Charlize Theron (Foto: Profimedia.hr)
42-godišnja južnoafrička glumica prošla je sličnu fizičku transformaciju prije petnaestak godina za film "Čudovište" za koji je osvojila nagradu Oscar, a iznenadila se što nije mogla kilograme izgubiti na sličan način.

Da skinem te kilograme trebalo mi je stvarno puno vremena, oko godinu i pol. Bila sam zabrinuta. Doktor mi je objasnio da moje tijelo u četrdesetima treba više vremena nego što je to bio slučaj kad sam imala 27. Charlize Theron - 4 Charlize Theron preferira odjeću u tamnim bojama (Foto: Profimedia.hr)
Glumica se vratila zdravom načinu prehrane i redovitim odlascima u teretanu, a sada promovira tu dramu po New Yorku u odjevnim kombinacijama koje naglašavaju njezinu novu figuru.

Bivša manekenka bira pripijene krojeve od čipke te mini haljine u tamnoj boji koje vizualno stanjuju tijelo, ali i ističu njezine ženstvene adute. 

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kakve haljine Charlize Theron bira za svečane prilike te pogledajte najavu za film "Tully" koji je ovog mjeseca počeo igrati u svjetskim kinima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju