Glumica Charlize Theron gostovala je u televizijskoj emisiji "Good Morning America".

Lijepa 44-godišnjakinja javnosti je predstavila svoje nove projekte. U kina uskoro stiže crtić "Obitelj Adams", animirana verzija istoimene serije i filma. Charlize je u crtiću posudila svoj glas liku Morticie Adams.

Krajem prosinca premijeru će imati i njezin novi film "Bombshell" nastao prema stvarnim događajima. Charlize glumi novinarku Megyn Kelly u priči o skandaloznom medijskom moćniku Rogeru Ailesu koji je 2016. godine dao ostavku na mjesto izvršnog direktora televizije Fox News zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Charlize u takozvanim redovničkim cipelama Charlize u takozvanim redovničkim cipelama (Foto: Profimedia)

Slavna ljepotica izgledala je fantastično u vrlo jednostavnoj i maksimalno udobnoj kombinaciji. Jednostavne crne hlače širokog kroja i visokog struka kombinirala je s košuljom Alexandera Wanga i cipelama brenda Santoni.

U pitanju je model cipela koji je u anglosaksonskim zemljama poznat pod nazivom "monk shoe" (u slobodnom prijevodu redovnička cipela).

Charlize Theron Tko joj što može? I Charlize Theron voli nositi tajice onako kako se to "ne smije"

Charlize Theron Charlize Theron: "Naopake" štikle koje su zaobišle pravilo br. 1 o nošenju najlonki i cipela

Model cipela na navlačenje koji umjesto vezica ima kopču prije mnogo stoljeća počeli su nositi redovnici u europskim samostanima.

Prema nekim izvorima, ovakav model redovničkih cipela datira iz 15. stoljeća, a postojanje sličnih verzija zabilježeno je i nekoliko stoljeća ranije.

Ovo je tradicionalno svečanija muška cipela za formalnije prigode, ali odavno se preselila i u ženski ormar zahvaljujući vrlo elegantnom izgledu i prilagodljivosti raznim kombinacijama. U pitanju je svevremenski model koji nikad ne izlazi iz mode i zbog toga ga posebno vole žene koje ne robuju trendovima i preferiraju modnu klasiku.

Santoni, 4980 kuna Santoni, 4980 kuna (Foto: Santoni)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju