Charlotte Casiraghi, unuka Grace Kelly od Monaka, u javnosti se ne pojavljuje često, ali svakom modnom kombinacijom pokaže da joj je besprijekoran i istančan modni ukus itekako u krvi.

Ovog se tjedna pojavila na Pariškom tjednu mode, a posjetila je Chanelovu couture reviju. Naime, Casiraghi je još od 2020. ambasadorica ove kultne modne kuće, a njezina su javna pojavljivanja gotovo isključivo vezana za njihove modne revije i događanja.

Charlottein je osobni stil profinjen i jednostavan, a upravo je Chanelov tvid jedan od njezinih zaštitnih znakova.

Charlotte Casiraghi Charlotte Casiraghi (Foto: Profimedia)

Ni ovoga puta nije pobjegla od omiljenog materijala – crno-bijeli Chanelov sako pepita uzorka s tričetvrt rukavima i predimenzioniranim ramenima bio je ključni komad njezine pariške odjevne kombinacije. Ipak, kako ne bi sve bilo predvidljivo, elegantni outfit Charlotte je razigrala trapericama duljine do gležnjeva.

Ležeran dojam koji ostavljaju traperice savršeno se uklopio s ostatkom kombinacije koji su činile crne cipele Mary Janes i klasična Chanelova crna prošivena torbica.

Charlotte Casiraghi nosi klasičnu Chanelovu mini torbicu Charlotte Casiraghi nosi klasičnu Chanelovu mini torbicu (Foto: Profimedia)

Frizura je također bila opušteno elegantna – blagi valovi sjajno su istaknuli njezine crte lica, a koraljno crveni ruž dodao je cijelom outfitu tračak boje.

Svestrane i prilagodljive traperice

Traperice koje laskaju figuri, elegantne i udobne crne cipele i dobar sako, uz, primjerice, bijelu košulju vječna su kombinacija koju se nikako ne bi trebalo smatrati dosadnom.

Jednako je prilagodljiva i dnevnim i večernjim i poslovnim prigodama, istovremeno i udobna i modno blistava.

A ako ste među onima koji misle da traperice ipak nipošto nisu za svečanije prigode, razmislite još jednom i inspirirajte se lijepom Charlotte. Nije nužno riskirati udobnost zbog modnog uspjeha – ključ je u detaljima, kombinaciji s vječnim komadima i izboru kroja traperica idealnog za naš tip građe. I tada ove svima omiljene hlače doista mogu funkcionirati kad god to poželite.

Charlotte Casiraghi i glumica Lucy Boynton na Chanelovoj reviji Charlotte Casiraghi i glumica Lucy Boynton na Chanelovoj reviji (Foto: Profimedia)

Građa tijela i traperice: Pet modela koji ne laskaju našoj figuri Gigi Hadid u tričetvrt trapericama Gigi Hadid u trapericama ravnog kroja Salma Hayek u podvrnutim boyfriend trapericama +7 Salma Hayek u trapericama užeg i ravnijeg kroja

Mama iz centra Zagreba: Traperice s perjem i baršunaste štikle za tako šik izdanje Street style mama iz centra Zagreba - 5 Street style mama iz centra Zagreba - 7 Street style mama iz centra Zagreba - 4 +5 Torba modne kuće Saint Laurent, model Icare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju