Svaka pomoć prilikom mjesečnice za ženu je dobrodošla. U tom osjetljivom ženskom periodu važno je sve. Od šalice toplog čaja koju će napraviti brižni partner, udobne odjeće koja će vam dati komfor, lijepe riječi kolegice koja razumije turbulenciju emocija, do onog možda i najvažnijeg - higijenskih uložaka. Još kad uz njih imate i fensi kutijicu koja će vam omogućiti da ih u pretpranim ženskim torbicama nađete bez puno muka zadovoljstvo je potpuno

A da su Libresse ulošci i trendi oslikane kutijice našle mjesto u svim ženskim torbicama pokazale su nam i naše čitateljice koje su kroz maštovite fotografije zabilježile što sve sadrže njihove torbe.

Većina ih upravo ima ovu modno zanimljivu, šarenu i posebnu Libresse kutijicu, svojevrsni modni dodatak, must have predmet svih ženskih torbi.

No osim trendi pakiranja Libresse higijenski ulošci pružaju potpunu zaštitu, a novim inovativnim rješenjem omogućava brzo i jednostavno odlaganje nakon upotrebe.

Odlaganje uložaka naime, može postati 'noćna mora' kada u WC-u nema toalet papira za umotati uložak ili pak kante za smeće. Rješenje za ovaj ženski problem pronašao je S Libresse.

Naime, s novim Libresse Roll.Press.Go™inovacijom odlaganje uložaka postaje uredno i higijensko, gdje god se nalazile!

Svaki Libresse uložak posebno je pakiran u omot sa samoljepljivim rubovima koji se nalaze sa svih strana za jednostavnije odlaganje.

Osim toga uz Libresse, koji vam pruža maksimalnu zaštitu više ne morate izbjegavati naporne aktivnosti, poput vježbanja, vožnje biciklom, plesa.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju