Korištenje crne i bijelo boje u interijeru može vašem stanu osigurati fantastičan izgled.

Galerija Dom u kojem bitnu ulogu igraju crno-bijeli detalji - 9 Dom u kojem bitnu ulogu igraju crno-bijeli detalji - 1 Dom u kojem bitnu ulogu igraju crno-bijeli detalji - 2 +6 Dom u kojem bitnu ulogu igraju crno-bijeli detalji - 3

Postoji pravilo za uređenje prema kojem je u svakoj sobi dopušten "dodir" crne boje. Možda vam se to čini neizvedivim, pogotovo u vašoj sobi u kojoj caruju, primjerice, pastelne boje. Međutim, mala količina crne boje i u jednoj takvoj sobi daje joj sofisticiran izgled.

Crni ukrasi, rasvjetna tijela pa čak i odvažni komad namještaja u ovoj boji mogu prostoriji dati zapanjujući izgled. Mešutim, da bi crna zasjala u punom sjaju, sparite je s bijelim komadima.

Upotreba crne i bijele boje u uređenju interijera, svakoj prostoriji daje čist, sofisticiran i elegantan izgled.

Crna i bijela boja savršena su kombinacija za uređenje doma.

Crna i bijela boja su savršena kombinacija za uređenje doma. To zna i Norvežanka koja stoji iza Instagram profila Thebohoviking. U uređenju svog doma koristi crne i bijele detalje, a način na koji to radi oduševljava njezine pratitelje.

Kako izgleda njezin crno-bijeli svijet pogledajte u našoj fotogaleriji, a ako i sami razmišljate korisiti ove dvije boje u uređenju vašeg doma, u nastavku pročitajte nekoliko savjeta.

Balkon Sedam detalja za balkone i terase koji će ih pretvoriti u omiljeni kutak

KAKO CRNU I BIJELU BOJU UKLOPITI U DOM

1. Dobar početak uvođenja crno-bijele kombinacije u vaš dom je pod

Možete se poigrati s više opcija, a svaka od njih izgledat će lijepo i privlačiti pažnju posjetitelja. Dobar izbor je crni mramor s bijelim ornamentima, ali i bijele keramičke pločice s crnim obrubom. Tu je i opcija postavljanja crnih i bijelih pločica naizmjenično.

2. Bijeli zidovi odlična su pozadina za uokvirene fotografije, grafike i druga umjetnička djela

Za komade koje ćete postaviti na bijeli zid odaberite tamno drvo ili crne obojene okvire. Za umjetnička djela odaberite crnu ili bijelu pozadinu.

Detalji u crnoj i bijeloj boji sobi prostorijama daju sofisticiran izgled.

3. Male prostorije odlična su mjesta za korištenje crne i bijele kao glavnih boja

Primjerice mala kupaonica izgledat će elegantno s crnom mramornom pločom, bijelim umivaonikom i sjajnim, zlatnim instalacijama. Vaše ručnike možete zarolati i oko njih zavezati crne vrpce što će kupaonicu učiniti još elegantnijom.

Slika nije dostupna Idilična kuća s najljepšim dokazom da su spojena kuhinja i dnevni boravak sjajna ideja

4.Bijela posteljina savršen je izbor za spavaću sobu

A postat će još bolja s dodatkom crno-bijelih ili samo crnih detalja kao što su ukrasni jastuci na ukrasni jastuci ili prekrivač.

5. Kupite tepih u ovim bojama

Da se crno-bijeli tepih savršeno uklapa u interijer dokazale su i mnoge ljubiteljice lijepih interijera koje su za svoj dom odabrale tepihe u ovoj boji koji izgledaju upečatljivo.

Barbara Martinić iz Donje Stubice u svom domu stvorila je pravo carstvo orhideja - 2 Kuća u Donjoj Stubici u kojoj bi se ljubitelji orhideja osjećali kao u rajskom vrtu

6. Statement zid

Statment zidovi domovima daju dozu karaktera, a ako u domu planirate jedan takav zid on može biti u crnoj boji. Iako ćete možda pomisliti da crni zid smanjuje prostor, on ga zapravo produbljuje. Osim toga crni zidovi trpe puno plakata i slika.

Dom u kojem bitnu ulogu igraju crno-bijeli detalji - 4 Dom u kojem bitnu ulogu igraju crno-bijeli detalji (Foto: thebohoviking/Instagram)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju