Pred nama je sezona vjenčanja i raznih drugih svečanosti što znači da je pred nama i vrijeme traganja za savršenom odjevnom kombinacijom.

Galerija Cvjetna haljina iz Manga Haljina dolazi u veličinama od XS do XL Cvjetna haljina iz Manga - 3 +3 Cijena haljine je 79,99 eura

Sigurni smo da mnogima spoj ružičaste boje, cvjetnog uzorka i lepršavih volana zvuči kao jako dobra opcija, a upravo svi ti detalji krase haljinu koja je dio kolekcije španjolskog Manga za partyje i druga događanja.

Cijena haljine je 79,99 eura Cijena haljine je 79,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ova haljina ravnog kroja, napravljena od lepršavog materijala, ukrašena je cvjetnim uzorkom. Ružičasta haljina bez rukava ima i divne volane koji, između ostalog, prate prorez na nozi, a krasi je i prorez na leđima te asimetrični rub.

Haljina dolazi u veličinama od XS do XL, a cijena joj je 79,99 eura.

Haljina dolazi u veličinama od XS do XL Haljina dolazi u veličinama od XS do XL (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kao što možete vidjeti na modelu, srebrne sandale su savršen par ovoj haljini koja je toliko divna sama po sebi da su minimalni dodaci dovoljni za izdanje bez greške zbog čega vjerujemo da će naći put do mnogih ormara.

U ružičastom kompletu cvjetnog uzorka iz Zare ćete poželjeti provesti proljeće Komplet iz Zare krasi cvjetni uzorak Bluza cvjetnog uzorka, 27,95 eura Midi suknja s cvjetnim uzorkom, 35,95 eura +2 Komplet iz Zare - 3

Svi je žele: Košulja iz Manga koja i na traperice izgleda jako glamurozno Košulja s velikim cvijetom iz Manga Košulja s velikim cvijetom iz Manga Košulja s velikim cvijetom iz Manga +2 Košulja s velikim cvijetom iz Manga

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju