Danijela Dvornik obožava aktivni život – šetnje u prirodi, plivanje u moru i vježbanje u teretani – i te prizore često dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Galerija Danijela Dvornik ljubiteljica je aktivnog života Oysho sportski grudnjak, 29,99 eura Polle sport, Akira tajice, 45 eura +1 H&M sportski grudnjak, 11,99 eura

Da redovita vježba uistinu daje rezultate dokazala je fotografijama koje je nedavno objavila na svojem Instagramu, a na kojem je prati više od 100.000 pratitelja.

Danijela Dvornik na fotografijama vježba u usklađenom kompletu u crvenoj boji sastavljenom od sportskog grudnjaka, tajica i tenisica. Riječ je o uobičajenoj ženskoj kombinaciji za vježbanje koja je razotkrila fit figuru hrvatske influenserice.

Napunila sam 56 godina i ne želim ih skrivati jer se nikad nisam bolje osjećala u svojoj koži i glavi. Ovo su godine kad te boli „pipi“ za tuđa mišljenja i moraliziranja, kada postaješ svjestan da je život neprocjenjiva vrijednost koju posjeduješ.

Godina se ne treba sramiti niti bojati…samo ih treba najbolje živjeti. Ja sam davno odlučila da želim biti što aktivnija i održavati kvalitetu svog života koju ovdje na otoku nesumnjivo imam onako kako to nikad ne bi imala u gradu,
napisala je Danijela Dvornik na svojem Instagramu.

U 40-ima i 50-ima: 15 najfit slavnih žena koje s godinama izgledaju sve bolje Sofia Vergara Kate Hudson Heidi Klum +10 Lucy Liu

Bravo, Danijela!, Istina i Tako je lijepo vidjeti sretnu i fit ženu samo su neki od pozitivnih komentara koje je prikupila sa svojom objavom, a koje će zasigurno nadahnuti mnoge da se odvaže na neku fizičku aktivnost.

Zavirili smo u trgovine i na webshopove te pronašli nekoliko komada za vježbanje po uzoru na Danijelu Dvornik.

Oysho sportski grudnjak, 29,99 eura Oysho sportski grudnjak, 29,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju