Mala crna haljina nezamjenjivi je dio svakog ženskog ormara. U ovom odjevnom komadu dame uvijek izgledaju elegantno i dotjerano.

Galerija Danijela Martinović u crnoj večernjoj haljini na koncertu u Zadru - 2 Danijela Martinović u crnoj večernjoj haljini na koncertu u Zadru - 1 Danijela Martinović u crnoj večernjoj haljini na koncertu u Zadru - 5 +5 Danijela Martinović u crnoj večernjoj haljini na koncertu u Zadru - 4

Moćima crne haljine ne može odoljeti niti Danijela Martinović. Hrvatska pjevačica odabrala je upravo večernju kreaciju u crnoj boji za koncert u zadarskom Arsenalu gdje je sinoć održana gala večera u sklopu Tuna, Sushi & Wine Festivala.

Danijela Martinović na pozornici je nosila smjeli model od polu-prozirnog materijala ukrašenog svjetlucavim kamenčićima s dubokim V izrezom.

Danijela Martinović u crnoj večernjoj haljini na koncertu u Zadru - 1 Danijela Martinović odabrala je za gala večeru i koncert dugu crnu haljinu dubokog dekoltea (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Pjevala je svoje najveće hitove u maksi modelu sa suknjom A kroja i naglašenim naramenicama koje su dodatno istaknule njezinu ženstvenu figuru. Haljina je bila toliko duga da je porub u potpunosti sakrio njezin izbor obuće.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih haljina s izraženim V izrezom za svečane prilike po uzoru na Danijelu Martinović.

Boohoo haljina, 44 eura Boohoo haljina, 44 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Super ideja: Danijela Martinović u divnoj haljini iz H&M-a i naoko nespojivoj košulji Danijela Martinović u haljini iz H&M-a na 17. Pričiginu Danijela Martinović na Pričiginu Danijela Martinović na Pričiginu +2 Haljina iz H&M-a napravljena od recikliranih materijala

Romantična haljina Danijele Martinović: Ovaj kroj pokrenuo je modnu revoluciju Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici +2 Kreacija Christiana Diora

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju