Glumica Daria Lorenci Flatz jedna je od onih ljudi koji stižu sve, pritom zračeći nevjerojatnom energijom.

Galerija Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz sa suprugom Emilom Flatzom na Sarajevo Film Festivalu 2021. godine +0 Daria Lorenci Flatz

Žena koja je sretna i zadovoljna u svojoj koži, voli se i iznutra i izvana i spremna je sve životne izazove prihvatiti i savladati samouvjereno i s osmijehom na licu, upravo to najbolje opisuje mnogima najdražu i najsimpatičniju domaću glumicu, a kao jedna od panelistica našeg događanja Vrijeme je ZA mene u zagrebačkom hotelu Amadria Park Hotel Capital koje će se održati ove srijede od 17 do 19 sati, Daria će svoju inspirativnu priču i poglede na život rado podijeliti sa svima prisutnima.

Osim što se svojom prvom ljubavi, glumom, bavi na kazališnoj pozornici svojeg matičnog HNK u Zagrebu, a omiljeno je lice i na malim i velikim ekranima, i to već gotovo 30 godina, ova svestrana dama vodi i kreativni studio 4Sobe, a uz to je i mama troje djece.

Trenutno je omiljena i prepoznatljiva kao Jadranka iz serije Kumovi, ali nikako ne treba zaboraviti spomenuti i njezinu uspješnu filmsku karijeru. Dobitnica Zlatne arene za glavnu žensku ulogu na Filmskom festivalu u Puli postala je još 2004. kao protagonistica filma Oprosti za kung fu.

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz (Foto: Slaven Janđel)

Prošle nas je godine oduševila svojim plesnim umijećem koje je bilo nagrađeno drugim mjestom u finalu Plesa sa zvijezdama, a ta sloboda i ljepota pokreta postali su dio njezina života, ali i još veći dio njezinog kreativnog laboratorija 4Sobe u kojima nudi različite plesne radionice – od latino i standard plesova, preko hip hopa i baleta.

Dobra organizacija i suprugova podrška

Osim plesa, tu su i dramski i likovni programi, ali i kondicijski treninzi te je zbilja riječ o projektu koji i mlađima i starijima nudi iznimno kvalitetne aktivnosti za provođenje slobodnog vremena.

Talentirana i vedra Daria doista djeluje kao sretna i ispunjena žena, a sve obaveze, kojih doista ima pregršt, usklađuje uz pomoć i podršku supruga Emila Flatza, kako privatnu, tako i poslovnu.

Daria Lorenci Flatz sa suprugom Emilom Flatzom na Sarajevo Film Festivalu 2021. godine Daria Lorenci Flatz sa suprugom Emilom Flatzom na Sarajevo Film Festivalu 2021. godine (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Zapravo, posložena je cijela struktura da bismo i Emil i ja mogli raditi, iako mi sami razvozimo djecu u školu i na aktivnosti. Ja u stanu stvarno radim sve sama, nemam pomoć što se tiče čišćenja i pospremanja. Ne znam kako mi to uspijevamo, evo, iskreno ne znam. Jednostavno, muž i ja svaki dan nanovo slažemo tu križaljku.

Suprug Emil vodi informatički dio cijele priče o 4Sobe, a Daria je u funkciji umjetničke voditeljice i koordinatorice svih programa.

Koliko god nam se činilo da je nečiji život savršen te mu apsolutno sve ide od ruke i nalazi se pod sretnom zvijezdom, to često nije tako, a slika prikazana u medijima itekako može zavarati.

Naime, Daria je prebrodila i tešku dijagnozu, na trećem joj je porodu prije osam godina otkriven maligni tumor na jajnicima, ali tu je priču odlučila podijeliti tek kada je bolest bila iza nje.

Bolest je bila otkrivena na vrijeme pa se nakon operacije oporavila bez zračenja i kemoterapija, a njezin je tek rođeni sin tada imao samo deset dana.

Emotivna monodrama Šest milimetara

O bolesti mi ima smisla govoriti ako ću kao javna osoba utjecati na to da žene redovito idu na kontrole, pa ako treba i svakih šest mjeseci, bez obzira na to imaju li u obitelji povijest bolesti. Ja u obitelji nisam imala malignih bolesti, ne spadam u rizičnu skupinu, zdravo se hranim, u treningu sam, rodila sam i, eto, dogodilo se. Zato, žene, idite na kontrole, poručila je glumica tijekom razgovora o svojem zdravstvenom stanju.

Upravo zbog toga je prošle godine napravila i izvela monodramu Šest milimetara - ispovijest o boli i pobjedi, u kojoj je kroz priču o bolesti i unutarnjoj borbi Josipe Pavičić Berardini ispričala i svoju vlastitu te tako umjetničkim izrazom oblikovala shvaćanje sebe i svoje ranjivosti tijekom najneizvjesnijih trenutaka.

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Ljubav prema aktivnom, ali i kreativnom načinu života prenijela je i na svoja tri sina.

14-ogodišnji Mak bavi se latino i standardnim plesovima, a njegov brat blizanac Fran trenira tenis i streljaštvo. Najmlađi Tin ide na džudo i hip hop, a sva trojica pokazuju i interes za glumu kojom se bave u mamine 4Sobe.

Kad s nekim to sve prođeš, ta povezanost čini mi se neraskidivom. Mi smo toliko povezani, mi smo dva suborca. Ne mogu zamisliti da mi itko bude bliži u životu od mog supruga. Naša ljubav s godinama se produbila, on je stvarno moj najdraži čovjek u životu, kazala je Darija o svojemu suprugu i njihovom braku koji je čvrst već 16 godina.

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz: "Suprug Emil i ja smo suborci, ne mogu zamisliti da mi itko bude bliži u životu od njega"

Daria Lorenci Flatz na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 3 Daria Lorenci: "Pregledajte sve što možete pregledati, od dojki do jajnika, jer su mene takvi pregledi spasili"

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju