Kako bi u filmu "Sam u kući 2" svladao lopove Harryja i Marva, Kevin McCallister morao je smisliti borbeni plan. Mali junak plan borbe lijepo je nacrtao, a taj crtež našao se na dekici koja se može kupiti.

 

Kultni film "Sam u kući" neiscrpna je inspiracija, pa je tako popularan postao i crtež borbenog plana koji je u drugom nastavku nacrtao Kevin McCallister. Hrabri dječak vješto je osmislio kako će svladati svoje najveće neprijatelje, Harryja i Marva te ga razradio do detalja. Njegov plan je uspio i dvojica lopova na kraju su shvatili da ih je mali genijalac (opet) pobijedio.

Obožavatelje filma "Sam u kući" naročito će oduševiti vijest da se na Amazonu može kupiti dekica s crtežom tog slavnog borbenog plana, baš kako ga je nacrtao Kevin.

Slika nije dostupna Baš kao u "Sam u kući": Grlice prijateljstva mogu se kupiti i podijeliti s bliskom osobom

Ostati zaboravljen nikad nije bilo zabavnije, piše iznad slike crteža s potpisom Kevina McCallistera. Na dekici se nalazi i poznati logo Home Alone s kućom između te dvije riječi.

Prizori iz filma Sam u kući - 2 "Sam u kući": Riješite kviz i saznajte koliko dobro poznajete omiljeni božićni film

Deka od flisa brenda NECA dolazi u dimenzijama širine otprilike 127 centimetara i dužine 152 centimetra po cijeni od 29,02 američkih dolara (oko 196 kuna). Kada se doda cijena dostave i takse, ukupna cijena iznosi 94,25 američkih dolara (oko 637 kuna), a može se kupiti na Amazonu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju