Sinoć je u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku održan jedan od najvažnijih crvenih tepiha u modnom kalendaru.

Galerija Demi Moore na Met Gali Demi Moore na Met Gali Demi Moore na Met Gali +2 Demi Moore na Met Gali

Riječ je, naravno, o Met Gali čiji je ovogodišnji naziv bio "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion", a dreskod "The Garden of Time".

Njega su manje ili više uspješno pokušale zadovoljiti brojne svjetske zvijezde među kojima i glumica Demi Moore, koja je pažnju na crvenom tepihu privukla izgledom koji je neke podsjetio na transformaciju gusjenice u prekrasnog leptira.

Demi Moore na Met Gali Demi Moore na Met Gali (Foto: Profimedia)

Glumica je na događanje stigla u strukturalnoj haljini koju je dizajnirao Harris Reed. Na crnoj haljini isticao se ružičasti cvjetni uzorak, a mišljenje u kojem se slažu mnogi je da je jako uspješno odradila ovogodišnji zadatak.

Pozirajući pred fotografima glumica je pokazala svu raskoš kreacije koja je imala i strukturalni dodatak koji je podsjećao na krila. Element je također ukrašen ružičastim cvjetovima i crnim šiljcima.

Glumica je izdanje upotpunila dijamantnim nakitom kuće Cartier.

Demi Moore na Met Gali Demi Moore na Met Gali (Foto: Profimedia)

Govoreći o haljini glumica je rekla da uopće nije teška, a sam dizajner rekao je kako je želio da glumica na crvenom tepihu u barek jednom djeliću sekunde izgleda kao da je u punom cvatu. Izvor inspiracije bilo mu je i trnje iz vrta jer je, kako je rekao, toliko lijepih stvari bodljikavo na dodir.

Demi Moore na Met Gali Demi Moore na Met Gali (Foto: Profimedia)

Glumica je uz haljinu s prorezom na stražnjem dijelu nosila crne sandale s platformom i visokom potpeticom te remenčićem oko gležnja.

Kim Kardashian: Srebrni korzet za nestvarno uzak struk na Met Gali Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 1 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 6 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 5 +2 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 4

Jennifer Lopez na Met Galu stigla u goloj haljini s 2,5 milijuna perlica i kristala Jennifer Lopez ponovno je ostavila snažan dojam Jennifer Lopez u Schiaparelli krecaciji Jennifer Lopez u Schiaparelli kreaciji s 2,5 milijuna kristala i perlica +0 Schiaparelli haljina imala je i šlep

Pamela Anderson: Baš savršena haljina za prvo pojavljivanje na Met Gali Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 7 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 3 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 5 +4 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 1


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju