Pamela Anderson po prvi put bila je na gošća na Met Gali, koja se svakog prvog ponedjeljka u svibnju održava u njujorškom muzeju Metropolitan Museum of Art te označava otvaranje tradicionalne godišnje izložbe Kostimografskog instituta. Naziv ovogodišnje Met Gale bio je Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, a dress code The Garden of Time.

Galerija Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 7 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 3 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 5 +4 Za svoje prvo pojavljivanje na Met Gali Pamela Anderson odjenula je haljinu Oscara de la Rente

Pamela Anderson temu i dress code vrhunski je zadovoljila u haljini boje šampanjca s potpisom modne kuće Oscar de la Renta. Pamela je izgledala predivno u eteričnoj kreaciji asimetričnog gornjeg dijela s jednim golim ramenom.

Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 6 Za svoje prvo pojavljivanje na Met Gali Pamela Anderson odjenula je haljinu Oscara de la Rente (Foto: AFP)

Korzetirani i sitno nabrani gornji dio širi se u lepršavu, prozračnu suknju s dugim šlepom, koji je lijepo padao niz stepenice. I nakit za prvo pojavljivanje na Met Gali bio je pomno izabran, a kako je glumica velika zaštitnica prirode nosila je nakit, preciznije ogrlicu i ukras za kosu u čijoj su izradi korišteni dijamanti uzgojeni u laboratoriju. Nakit je dio kolekcije draguljarske kuće Pandora za koju je ovo također bio debi na Met Gali.

Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 2 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta (Foto: AFP)

Pamela je i jedna od najvećih zagovornica prava životinja među slavnima pa je umjesto perja na glavi kao ukras nosila pampas travu. Glumica je za Met Galu prekršila svoje pravilo nenošenja šminke, koje slijedi već nekoliko godina, te je lice osvježila decentnim make-upom.

Ovogodišnja izložba Kostimografskog instituta u New Yorku opisuje se kao oda prirodi i emocionalnoj poetici mode, a modno izdanje Pamele Anderson za Met Galu bez sumnje odgovara toj temi.

Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 3 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta (Foto: AFP)

Jennifer Lopez na Met Galu stigla u goloj haljini s 2,5 milijuna perlica i kristala Jennifer Lopez ponovno je ostavila snažan dojam Jennifer Lopez u Schiaparelli krecaciji Jennifer Lopez u Schiaparelli kreaciji s 2,5 milijuna kristala i perlica +0 Schiaparelli haljina imala je i šlep

Kim Kardashian: Srebrni korzet za nestvarno uzak struk na Met Gali Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 1 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 6 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 5 +2 Kim Kardashian u haljini Johna Galliana na Met Gali 2024. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju