Bob je trenutno najpopularnija frizura među holivudskim zvijezdama. Potvrđuju to i fotografije s ovogodišnje dodjele nagrada Oscar koje su sinoć održane u Dolby Theatru u Los Angelesu.

Galerija Florence Pugh u haljini Del Core - 3 America Ferrera s bob frizurom na Oscarima 2024. Carey Mulligan s bob frizurom na Oscarima 2024. +3 Zendaya s produženim bobom na Oscarima 2024.

Bob nikad ne izlazi iz mode – ova frizura pomlađuje damu koja je nosi, a općenito svima dobro stoji bez obzira na oblik lica i boju kose.

Iako u posljednjih nekoliko godina doživljava veliki procvat, ovu frizuru nosile su brojne slavne dame iz prošlosti – od Kleopatre do Ivane Orleanske.

America Ferrera s bob frizurom na Oscarima 2024. America Ferrera s bob frizurom na Oscarima 2024. (Foto: Afp)

Bob frizura danas je popularnija nego ikad ranije. Nose se ravni i kovrčavi bob različitih duljina – do jagodica ili brade, potvrđuju to i fotografije s netom održanih Oscara.

Za razbarušeni bob na crvenom tepihu odlučile su se glumice Florence Pugh i America Ferrera. Zendaya je nosila produljeni bob, a hair stilisti dodali su njezinoj kosi volumen i dašak sofisticiranosti oblikovavši njezinu uvojke uvijačem za kosu.

Julianne Hough s bobom na Oscarima 2024. Julianne Hough s bobom na Oscarima 2024. (Foto: Afp)

Carey Mulligan, pak, pojavila se na crvenom tepihu Oscara u glamuroznoj Balenciaginoj haljinu uz koju je najbolje pristajao uredno uvijen bob.

Koje sve to slavne dame nose bob i kako ga oblikuju za svečane prilike – pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Kreacija dostojna glavne favoritkinje? Emma Stone preuzela Oscara u poderanoj haljini Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone osvojila je svog drugog Oscara za najbolju glumicu +4 Haljina Emme Stone poderala se tijekom dodjele

Izgleda fantastično! Eva Longoria u nepogrešivoj haljini stvorenoj za Oscare Eva Longoria na Oscarima 2024 Margot Robbie u Versace haljini Eva Longoria u haljini Tamare Ralph +4 Sandra Huller u Schiaparelli haljini na Oscarima 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju