U sklopu cijenjenog filmskog festivala Tribeca koji je otvoren u New Yorku 6. lipnja i zatvara se 16. lipnja, održana je premijera dokumentarca "Brats". Režirao ga Andrew McCarthy, pripadnik skupine glumaca Brat Pack koja je u osamdesetima glumila u nizu kultnih filmova poput "The Breakfast Club" i "St Elmo's Fire".

Galerija Tenisice modne kuće Schiaparelli Tenisice modne kuće Schiaparelli Tenisice modne kuće Schiaparelli +2 Demi Moore na premijeri dokumentarca o skupini Brat Pack

Emilio Estevez, Rob Lowe, Anthony Michael Hall, Molly Ringwald, Ally Sheedy, Judd Nelson i Demi Moore također su bili dio ove skupine. Naziv Brat Pack, koji aludira na legendarni Sinatrin Rat Pack, dao im je novinar David Blum koji ih je u članku za New York Magazine opisao kao razmažena derišta koja žive glamurozan život.

"Iritirao me taj naziv. Nikome od nas nije se svidjela ideja da nas zovu derištima ili priča da nismo profesionalci i da svoj posao ne shvaćamo ozbiljno", rekla je Demi Moore koja se pojavljuje u dokumentarcu.

Demi Moore na premijeri dokumentarca o skupini Brat Pack Demi Moore na premijeri dokumentarca o skupini Brat Pack (Foto: Afp)

Bila je i gošća na premijeri na kojoj je zablistala u ležernim odjevnim komadima i fantastičnoj obući. Od glave do pete bila je u komadima s potpisom modne kuće Schiaparelli koja već sezonama oduševljava svojim inovativnim kreacijama.

Tenisice modne kuće Schiaparelli Tenisice modne kuće Schiaparelli (Foto: Schiaparelli)

Daniel Roseberry, kreativni direktor Schiaparellija, lansirao je i prve tenisice u njihovoj ponudi i one, očekivano, nisu klasične.

Tenisice modne kuće Schiaparelli Tenisice modne kuće Schiaparelli (Foto: Schiaparelli)

Roseberry je osmislio laganu i praktični platnenu tenisicu sa zlatnim prstima, karakterističnim dodatkom za Schiaparelli koji smo vidjeli na drugim modelima obuće iz njihove ponude. Demi ih je nosila uz bijele hlače i prsluk sa zlatnim gumbima i zakovicama.

Ally Sheedy, Andrew McCarthy i Demi Moore na premijeri Ally Sheedy, Andrew McCarthy i Demi Moore na premijeri (Foto: Afp)

Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 5 Koja je bolja? Demi Moore u istoj večeri nosila je dvije glamurozne haljine za isticanje figure

Demi Moore na Met Gali Izdanje u kojem se Demi Moore iz gusjenice pretvorila u prekrasnog leptira

Demi Moore u Cannesu modno ne griješi Wow je i kad se okrene: Demi Moore u krasnoj svilenoj haljini izgleda poput grčke božice

Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 2 Demi Moore: Haljina koju bi na zabavu odjenula rijetko koja 60-godišnjakinja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju