Panelistice desetog panela „NIŠNI ŽENSKI MEDIJI - POTREBA ILI TREND“ su Kristina Ercegović, Selma Terlević i Tina Bačić.

Deseti panel u sklopu projekta „21 put prema uspjehu“ u okviru tematske cjeline Žene na start-up i scale-up sceni nosi naslov „Žene u kreativnoj industriji i kulturi“, a održat će se u četvrtak, 24. ožujka s početkom u 18h u Hilton Garden Inn u Zagrebu, sa live-streamom na Entrio platformi. Panelistice ovog panela bit će Kristina Ercegović, Selma Terlević i Tina Bačić, a panel će moderirati inicijatorica projekta, Vedrana Likan i Marija Magdalena Vlahović, Social Media Menadžer samog projekta.

Kristina Ercegović serijska je poduzetnica, poslovna savjetnica za mikro i male poduzetnike, spisateljica, predavačica na temu poduzetništva. Vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike te redovito piše kolumne, knjige i vlastiti blog. Čest je gost predavač, mentorica, moderatorica panela na raznim konferencijama te poslovna influencerica. Bila je i TEDx govornica, članica CRANE-a te predsjednica, a sada članica žirija za odabir najbolje hrvatske poduzetnice u organizaciji Women in Adria. 2020. zajedno s 19 ostalih kolega osnovala je Udrugu Glas poduzetnika u sklopu koje je uspostavila Odbor i sistem za edukaciju članova. 2019. pokrenula je i vodi portal, konferenciju, radionice, retreate i VIP klub - Žene i novac.

Tina Bačić je novinarka, kolumnistica i bivša glavna urednica poznatih lifestyle portala, Buro 24/7, Journal i Super1. Prije godinu dana pokrenula je Noon.hr, zajednicu i portal za žene koji je usmjeren isključivo ženskim lifestyle temama, njihovom mentalnom i fizičkom zdravlju, a najviše iskrenim intervjuima bez tabua.

Selma Terlević dugogodišnja je urednica sadržaja, koja je svoje skillse skupljala na više fronti; u marketingu, prodaji i odnosima s javnošću da bi se unazad 15-ak godina udobno smjestila na strani lifestyle medija. Posljednje 4 godine ljubav prema produkciji kvalitetnog sadržaja i nepresušna inspiracija za učenjem o nevjerojatnom, ljudskom tijelu, Selmu su odveli u svijet psihologije i pokretanje vlastitog well-being portala – GoSimple - nišni medij koji svoje čitatelje uči o nama samima na jedan drugačiji, ali jednostavan način.

O projektu „21 put prema uspjehu“

Projekt ima za cilj promicanje, poticanje i stvaranje ohrabrujućeg i poticajnog okruženja u kojemu mladi mogu razvijati vlastiti profesionalni i osobni potencijal. Kroz zanimljive razgovore i inspirativne priče uspješnih žena, fokusirat ćemo se na ulogu žena u društvu kao i na važnost interdisciplinarnosti, uključivosti i prihvaćanje različitosti te poticati kulturu uspjeha. Cilj projekta je motivirati i inspirirati prvenstveno mlade - studente završnih godina fakulteta i u fazi ranog zaposlenja, da vjeruju u uspjeh temeljen na predanosti, upornosti, znanju, pravim vrijednostima i vlastitim kvalitetama.
Nova faza projekta provodi se u suradnji sa Sveučilištima i Fakultetima u 5 hrvatskih gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli.

15 panela i tri cjeline

U novoj fazi projekta, u sklopu 15 panela i tri tematske cjeline - Žene u pravnoj profesiji, Žene na start-up i scale-up sceni te Žene u kreativnoj industriji i kulturi neke od najuspješnijih žena Hrvatske pokazat će, kroz svoja iskustva, kako je moguće mijenjati društvo, jačati gospodarstvo i utjecati na pozitivne promjene. Panele, uz Vedranu Likan, moderiraju Natalija Labavić, Manuela Šola i Saša Cvetojević, a paneli se održavaju svakog četvrtka počevši od siječnja do svibnja 2022. s početkom u 18 sati na lokacijama Hilton hotela u Zagrebu te uz live-stream na Entrio platformi. Krovno događanje projekta biti će LeaderSHE konferencija u lipnju 2022.

Značaj i vrijednost projekta prepoznali su i brojni institucionalni pokrovitelji i partneri, a među njima predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, Grad Zagreb, Vladin ured za ravnopravnost spolova, Europski parlament - Ured u Zagrebu, Europska banka za obnovu i razvoj, Akademija za politički razvoj.

Partneri iz privatnog sektora koji podržavaju projekt su Hilton Hoteli Zagreb, Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb i Varteks. Organizacijsku podršku projektu osigurali su Broadcast.hr, Entrio, Komunikacijski laboratorij i Poduzetnički mindset.

Više o prošlim panelima pročitajte u nastavku teksta:

Žena radi Deveti panel projekta "21 put prema uspjehu": "Kako krenuti? Kada i zašto (ne) odustati?!"

Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV - 2 "S vremenom naučiš cijeniti neuspjeh": Tajne žena koje su ostvarile ogroman poslovni uspjeh

Komunikacija je ključ uspjeha Instant poruke vs. trajne vrijednosti: Sedmi panel projekta "21 put prema uspjehu"

Panel Od ideje do investitora održat će se 24. veljače Od ideje do investitora: Šesti panel u sklopu projekta "21 put prema uspjehu"

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju