Sedmi panel u sklopu projekta „21 put prema uspjehu“ u okviru tematske cjeline Žene u kreativnoj industriji i kulturi nosi naslov „Komunikacija kao ključ uspjeha – instant poruke vs. trajne vrijednosti“.

Sedmi panel održat će se u četvrtak, 3. ožujka s početkom u 18h u DoubleTree by Hilton Hotelu u Zagrebu, s live-streamom na Entrio platformi. Panelistice ovog panela bit će Angela Buljan Šiber, Ivana Galić Baksa, Majda Žujo, a moderatorice panela su Manuela Šola i Vedrana Likan.

Angela Buljan Šiber vlasnica je izone.agency za digitalni marketing, Predsjednica Uprave HURA-e (Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje) i IAB-a Hrvatska (Udruge za interaktivni marketing) te je članica organizacijskog odbora marketinškog festivala Dani komunikacija. Voli znanost jednako koliko i business pa već preko 20 godina radi, studira i predaje. Diplomirala je psihologiju, magistrirala marketing, pohađala pred-doktorski program iz organizacijskog ponašanja na NYU, a doktorski iz organizacijske psihologije (na temu rodnih razlika u menadžerskom odlučivanju) će, nada se, završiti prije mirovine  Smatra da su volontiranje i društveni aktivizam temelj za normalan i pametan napredak civilizacije, i zato je to jako bitan dio njenog života.

Ivana Galić Baksa recentno je imenovana na poziciju direktorice marketinga i komunikacija United Medie, vodeće medijske kompanije u jugoistočnoj Europi, kojoj pripada Nova TV. Ivana ima 20 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u domeni marketinga i komunikacija. Na Novoj TV Ivana već gotovo 7 godina vodi najuspješniji marketinški i komunikacijski tim u medijskoj industriji, a tu će funkciju i dalje obnašati. Prije nego što se pridružila Nova TV grupi, 4 godine je rukovodila odjelom marketinških komunikacija u telekomu VIPnet (sada A1). Pet godina je bila na čelu marketinške agencije, te prije toga na poslovima produkcije i brand managementa u hrvatskoj produkcijskoj kući Croatia Film.

Majda Žujo je direktorica Identiteta i komuniciranja u najvećoj banci u Hrvatskoj – Zagrebačkoj banci. Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti, a svoj profesionalni put započela je u novinarstvu. Iako novinarstvo još uvijek smatra najljepšim zanimanjem na svijetu, redakciju je prije 8 godina zamijenila jednako zanimljivim i dinamičnim odnosima s javnošću. Dok se trudi balansirati između ta dva svijeta, baterije najčešće puni na putovanjima, a inspiraciju crpi osvajajući planinske vrhove.

O projektu „21 put prema uspjehu“

Projekt ima za cilj promicanje, poticanje i stvaranje ohrabrujućeg i poticajnog okruženja u kojemu mladi mogu razvijati vlastiti profesionalni i osobni potencijal. Kroz zanimljive razgovore i inspirativne priče uspješnih žena, fokusirat ćemo se na ulogu žena u društvu kao i na važnost interdisciplinarnosti, uključivosti i prihvaćanje različitosti te poticati kulturu uspjeha. Cilj projekta je motivirati i inspirirati prvenstveno mlade - studente završnih godina fakulteta i u fazi ranog zaposlenja, da vjeruju u uspjeh temeljen na predanosti, upornosti, znanju, pravim vrijednostima i vlastitim kvalitetama.

Nova faza projekta provodi se u suradnji sa Sveučilištima i Fakultetima u 5 hrvatskih gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli.

15 panela i tri cjeline

U novoj fazi projekta, u sklopu 15 panela i tri tematske cjeline - Žene u pravnoj profesiji,Žene na start-up i scale-up sceni te Žene u kreativnoj industriji i kulturi neke od najuspješnijih žena Hrvatske pokazat će, kroz svoja iskustva, kako je moguće mijenjati društvo, jačati gospodarstvo i utjecati na pozitivne promjene. Panele, uz Vedranu Likan, moderiraju Natalija Labavić, Manuela Šola i Saša Cvetojević, a paneli se održavaju svakog četvrtka počevši od siječnja do svibnja 2022. s početkom u 18 sati na lokacijama Hilton hotela u Zagrebu te uz live-stream na Entrio platformi. Krovno događanje projekta biti će LeaderSHE konferencija u lipnju 2022.

Značaj i vrijednost projekta prepoznali su i brojni institucionalni pokrovitelji i partneri, a među njima predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, Grad Zagreb, Vladin ured za ravnopravnost spolova, Europski parlament - Ured u Zagrebu, Europska banka za obnovu i razvoj, Akademija za politički razvoj.

Partneri iz privatnog sektora koji podržavaju projekt su Hilton Hoteli Zagreb, Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb i Varteks. Organizacijsku podršku projektu osigurali su Broadcast.hr, Entrio, Komunikacijski laboratorij i Poduzetnički mindset.

O čemu se raspravljalo na prošlim panelima pogledajte niže:

Slika nije dostupna Od ideje do investitora: Šesti panel u sklopu projekta "21 put prema uspjehu"

Slika nije dostupna 21 put prema uspjehu: Panel o rodnoj ravnopravnosti i ženskom leadershipu u pravnoj profesiji

Slika nije dostupna "21 put prema uspjehu": Četvrti panel na temu ideja, inovacija i inicijativa mladih

Slika nije dostupna "21 put prema uspjehu V2": Bliži se treći panel naslova "Skalabilnost, sezonalnost, teritorijalnost"

Slika nije dostupna Održava se drugi panel u sklopu projekta "21 put prema uspjehu V2"

Slika nije dostupna Održan panel "Ženski leadership u umjetnosti i kulturi – jučer, danas, sutra"

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju