Inspiraciju za novu frizuru nerijetko pronalazimo i u svijetu slavnih pa pri dolasku u frizerski salon pokazujemo fotografiju slavne osobe čiju frizuru želimo "kopirati", bilo da je riječ o načinu šišanja ili boji kose. Neke frizure slavnih naročito su tražene.

Galerija

Među najtraženijim frizurama i dalje je ona Jennifer Aniston koja godinama njeguje isti stil šišanja kose s malim promjenama nijansi boje. Riječ je o srednje dugoj lagano postepeno pošišanoj i lijepo isfeniranoj kosi, a takva frizura i pristaje većini lica.

Frizure slavnih koje najviše tražimo kod frizera - 7
Boja kose kakvu ima Emma Stone također je vrlo tražena (Foto: Getty Images)

Šiške-zavjese kakve nosi Camilla Cabello također su vrlo tražene, kao i frizure Kim Kardashian, Scarlett Johansson i Charlize Theron. Klijentice koje žele crvenkaste nijanse često traže boju kose kakvu imaju Emma Stone, Nicole Kidman ili Julianne Moore, otkriva Nikolina Perković, vlasnica frizerskog studija Nikas.

I muškarci inspiraciju za frizuru pronalaze među slavnim osobama, a jedna od najtraženijih muških frizura u njezinu salonu, dodaje Nikolina, je ona Harryja Stylesa.

Rez se isplatio: Slavne žene koje su se preporodile kad su skratile kosu

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte devet ženskih i jednu mušku frizuru slavnih kakve najviše tražimo kod frizera, a možda vas njihove fotografije potaknu da i sami osvježite frizuru, pa možda i isprobate neku novu boju kose ili novi stil šišanja.

Frizure slavnih koje najviše tražimo kod frizera - 8
Harry Styles inspiracija je muškarcima kad je riječ o frizuri (Foto: Getty Images)