Anketa je pokazala kako se žene koje koriste lažnu boju osjećaju seksepilnije, ljepše i privlačnije, češće primaju komplimente i imaju bolji seksualni život. Osim toga izgledaju vidno vitkije i mršavije

Kako izgubiti pet kilograma tijekom noći?

Jednostavno: Nabacite boju!

Ispitivanja su pokazala da polovica ispitanih žena češće dobivaju komplimente od svojih partnera kada su preplanule, a čak 59 posto njih se osjeća vitkije. No, čak 75 posto žena kazalo je kako brine zbog lošeg utjecaja sunčevih zraka

Ukoliko imate preplanulu boju kože postići ćete optičku varku i izgledati mršavije i vitkije nego inače. Znanstvenici su utvrdili kako se žene doimaju pet kilograma lakše ako imaju brončanu boju kože.

Ljepši ten, više komplimenata

Osim toga, s brončanom, odnosno preplanulom bojom dobit ćete i više komplimenata na račun vašeg izgleda čime ćete automatski i biti samopouzdanije.

Ispitivanja su pokazala da pola ispitanih žena češće dobivaju komplimente od svojih partnera kada su preplanule, a čak 59 posto njih se osjeća vitkije.

Svjež i zdrav izgled

No, čak 75 posto žena kazalo je kako brine zbog lošeg utjecaja sunčevih zraka.

Stoga, kažu u 'Fake Bakeu', tvrtki koja je provela istraživanjem, koristite lažnu boju jer ćete time na najsigurniji način podariti svojoj koži svjež i zdrav izgled bez štetnog utjecaja sunčevih zraka.

Bolji seks

Rezultati istraživanja pokazali su i kako se čak dvije trećine žena osjeća seksepilnije s brončanom bojom kože što je navele su poboljšalo i njihove seksualne odnose.

Više od polovice ispitanih koriste fake boju umjesto da odlaze u solarij ili da se prže na ljetnom suncu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju