Taman kada pomislimo da nas nikakva modna inovacija više ne može iznenaditi i oduševiti, pojavi se komad koji nas jednako ostavi i u čudu, ali i sa željom da ga nabavimo.

Galerija The Škarnicl bag Donovana Pavlekovića The Škarnicl Bag +0 The Škarnicl Bag

Mladi dizajner Donovan Pavleković jučer je na svojemu Instagram profilu predstavio posebnu torbu od umjetne kože, a inspirirana je papirnatim vrećicama, odnosno škarniclom.

Ova originalna The Škarnicl Bag prvi je komad kojim Donovan najavljuje svoju novu, nosivu i komercijalniju liniju naziva Donovan studio, ali komadi će i dalje itekako biti prožeti njegovim unikatnim i pomaknutim modnim pečatom – ova torba to najbolje dokazuje i spaja najbolje od obaju svjetova. Nešto što bi u svijetu mode vjerojatno napravila Balenciaga, ovdje dolazi s potpisom kreativnog mladog Hrvata.

The Škarnicl Bag The Škarnicl Bag (Foto: Donovan studio)

The Škarnicl Bag dovoljno je velika da u nju stane sve što nam treba, a Donovanov logo vrlo je suptilan i nenametljiv pa bi se mogla svidjeti i onima koji inače ne vole istaknute nazive brendova na modnim dodacima.

 

 

Dizajner je istaknuo da su dimenzije torbe 22 x 32 x 8,5 cm te da joj unutrašnjost krasi meka podstajva u boji kože kojom je torba izrađena. 

Ovo su upute za korištenje: Ubaci, magnet, preklopi, pod ruku. Ne može biti jednostavnije.

Komentari pratitelja talentiranog Donovana puni su oduševljenja pa mu tako pišu da torbu žele odmah, da je odlična, top i da je definitivno must have.

A biste li ju vi dodale u svoju kolekciju torbi?

Sviđa li vam se The Škarnicl Bag?

glasova:

Nije skupa, a baš je dobra: Torba u obliku jagode s Temua Torba u obliku jagode s Temua Torba u obliku jagode s Temua Torba u obliku jagode s Temua +0 Torba u obliku jagode s Temua

Ne zna se koja je ljepša: Torba u obliku kožnate jakne dolazi u šest boja Torba u obliku jakne s AliExpressa Torba u obliku jakne s AliExpressa Torba u obliku jakne s AliExpressa +5 Torba u obliku jakne s AliExpressa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju