Djevice, jeste li spremne napraviti veliki korak u vašem ljubavnom životu? Otvorite svoje srce i pružite priliku ljubavi.

Ako se viđate s nekim, došlo je vrijeme da upoznate njegovu obitelj i prijatelje. Kako biste skupili hrabrosti za takav korak, prvo treba otkriti jesu li vaši osjećaji prema osobi s kojom dijelite život već neko vrijeme, zapravo iskreni. Djevice su introverti koji često imaju debele emocionalne štitove jer se boje biti povrijeđeni, a jednako im je teško povrijediti drugu osobu.

Ovo ljeto iskoristite da nađete način kako se nositi s negativnim emocijama. One su sastavni dio života. 

Romantični Neptun postaje retrogradan u osjetljivim ribama, od 28. lipnja pa je to odlična prilika za djevice da same u sebi pronađu odgovore koji im nedostaju.

Ako ste u dugoj vezi, prestanite čekati da partner prvi poduzme korak. Ovo ljeto naučite inicirati i zapamtite da drugi ljudi ne mogu razmišljati jednako kao i vi.

Slobodne djevice će pod utjecajem raka tražiti više pažnje, a pronaći će je u spontanom odnosu s već poznatom osobom. 13. srpanj će biti najbolji dan ljeta za sve djevice, jer će osjetiti val samopouzdanja, strasti i zaigranosti koje će vam pomoći da izađete iz zone komfora i iskoristite priliku za ljubav.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju