Poseban način da se sačuvaju uspomene na vjenčanje, krštenje djeteta, rođendan, nezaboravni godišnji odmor ili bilo koju drugu prigodu pruža fotoknjiga koju možete izraditi od najdražih fotografija te svojoj obitelji pripremiti pravo iznenađenje za blagdane

CEWE fotoknjiga predstavlja novu generaciju fotoalbuma, koju svaki pojedinac može izraditi u toplini vlastitog doma, od vlastitih fotografija.

Za izradu fotoknjige razvijen je jednostavan program za računalo, u kojem se lako može oblikovati fotoknjiga uz vlastiti odabir između različitih vrsta knjiških uveza, šarenih i jednobojnih tematskih pozadina za stranice, foto okvira, fontova i brojnih drugih dodataka pomoću kojih fotoknjiga postaje pravi unikat.

Posebna prednost CEWE fotoknjige je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija i tekstova, zbog čega je baš svaka jedinstvena.

U ponudi se nalaze 4 vrste uveza: tvrdi uvez, platneni uvez, mekani uvez i uvez od imitacije kože. Osnovni broj unutarnjih stranica je 26, a maksimalni 154. Broj fotografija nije ograničen.

Fotoprogram je formiran tako da korisnika prati kroz cijeli proces naručivanja; od odabira uveza i formata, pa sve do predaje narudžbe i odabira prodajnog mjesta za preuzimanje narudžbe.

CEWE Fotoknjiga je višekratno nagrađivani proizvod, od strane potrošača i uglednih institucija popust EISA-e (European Imaging and Sound Association) i TIPA-e (Technical Image Press Association). Zadnja nagrada dodijeljena CEWE FOTOKNJIZI je 'Plus X' nagrada.

Virtualne primjere gotovih CEWE fotoknjiga, više o kompaniji koja ih proizvodi, kao i praktični savjeti za izradu CEWE fotoknjiga mogu se pronaći na www.cewe-fotoknjiga.hr

Na istoj stranici nalazi se i popis partnera kod kojih je moguće naručiti CEWE fotoknjigu, a u njihovim poslovnicama mogu se razgledati i uzorci gotovih fotoknjiga, što je i svojevrsna inspiriracija za svaku slijedeću fotoknjigu.

Zadovoljna.hr daruje vam izradu fotoknjige!
Čitateljicama Ivani Stanković, Marini Đarmati i Katarini Miljak darujemo 3 kupona za izradu Cewe fotoknjige A4 formata, tvrdi uvez od 26 stranica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju